2014-03-27 17:29:06
Φωτογραφία για Josephine: Ήταν κακή στιγμή η εμφάνισή μου στη Eurovision
Για την εμπειρία της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, τη μουσική, αλλά και το πώς της φάνηκαν οι αρνητικές κριτικές που δέχτηκε μίλησε η Josephine, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν ένιωσε άσχημα που τελικά δεν αναδείχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού: «Όχι και δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο. Η Eurovision για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Ως καλλιτέχνις, μόλις τώρα ξεκινώ στο χώρο. Γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, μου δόθηκε η ευκαιρία να με δει ο κόσμος, αν και όχι όπως θα ήθελα. Δυστυχώς η πρόβα ήταν πιο καλή από το τελικό αποτέλεσμα».

Απέδωσε, δε, την κακή φωνητική της απόδοση σε ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Συνέβη κάτι τέτοιο. Γιατί τρεις ώρες πριν, στις πρόβες, είχαμε φτιάξει τον ήχο, το μικρόφωνο, τα πάντα, αλλά το τραγούδι δεν βγήκε όπως ήθελα και δεν άκουγα πολύ καλά. Ήταν μια κακή στιγμή. Πιο πολύ τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και με το αποτέλεσμα που βγήκε προς τα έξω».


«Δεν σπούδασα σε κάποιο μουσικό σχολείο γιατί όλα αυτά ήταν έμφυτα από το σπίτι και αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητάς μας. Τραγουδούσαμε, παίζαμε κιθάρα, πιάνο... Μόλις υπέγραψα στη δισκογραφική εταιρία και είδα ότι πίστεψαν σε εμένα, ξεκίνησα εντατικά μαθήματα φωνητικής και χορού για να μπορέσω έτσι να εξελιχθώ» αποκάλυψε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το τραγούδι και τη μουσική.

Μάλιστα, δεν φάνηκε θετική στο ενδεχόμενο μιας συμμετοχής της σε talent show: «Μου είχαν προτείνει να συμμετάσχω σε talent shows, αλλά δεν ήθελα να "συστηθώ" στο ευρύ κοινό με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω πως η γρήγορη αναγνώριση και η δόξα που σου προσφέρει η τηλεόραση, που είναι ένα πολύ δυνατό μέσο, όσο γρήγορα μπορεί να σε "ανεβάσει" άλλο τόσο γρήγορα μπορεί και να σε "κατεβάσει"».

Τέλος, η Josephine σχολίασε τις αρνητικές κριτικές που ακολούθησαν την εμφάνισή της: «Από τη στιγμή που κάνω αυτή τη δουλειά, ξέρω ότι πρέπει να είμαι έτοιμη να δεχτώ και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια και ότι δεν γίνεται να αρέσω σε όλους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ