2014-03-27 20:35:08
Φωτογραφία για Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Και ο Πελετίδης δεν είναι Πατρινός. Ήρθε στην Πάτρα, από την Κοζάνη!‏
Διερευνητικές επαφές για το ενδεχόμενο εκλογικών συνεργασιών, με τους Κώστα Σπαρτινό, Νίκο Τζανάκο και Αλέξη Σκαρμέα, αποκάλυψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Flash 98.7.

Ο Δήμαρχος Δύμης, μιλώντας στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» των δημοσιογράφων Αχιλλέα Ροδίτη και Παναγιώτη Ρηγόπουλου, θεώρησε μεγάλες τις πιθανότητες τελικής συμφωνίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων «ΡΑΠ- Ανθρώπινη Πόλη» και «Πάτρα, η δική μας πόλη», καθώς και με τον πρώην Αντιδήμαρχο, Αλέξη Σκαρμέα.

Με τον τελευταίο, το κρίσιμο ραντεβού έχει οριστεί, όπως είπε, για απόψε Πέμπτη, ενώ με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο επόμενο διήμερο. Για τον δεν κ. Τζανάκο, σημείωσε, ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αναμένεται να συνεχιστούν, με προοπτική πάντως να προσχωρήσει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, στον Συνδυασμό του και όχι το αντίστροφο.


Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει τις αιτιάσεις που ακούγονται για τη μεταφορά της δικής του υποψηφιότητας από την Δύμη στην Πάτρα, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι «φερτός», αφού ζει και εργάζεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τα τελευταία 20 χρόνια. «Άλλοι είναι φερτοί» έσπευσε να σχολιάσει δεικτικά ο κ. Παναγιωτόπουλος, για να διασκεδάσει στη συνέχεια τις εντυπώσεις, σημειώνοντας ότι: «Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε και ο κ. Φούρας είναι από το Μάνεσι και έγινε Δήμαρχος Πατρέων.

Και ο Κώστας Πελετίδης… από την Κοζάνη είναι και τώρα θέλει να γίνει Δήμαρχος της Πάτρας. Και εγώ ζω κι εργάζομαι εδώ, περισσότερα χρόνια από εκείνον…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ