2014-03-31 23:24:05
Φωτογραφία για Η Έλενα Ράπτη στον παιδικό σταθμό «Καραμελίτσα» για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η Έλενα Ράπτη βρέθηκε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 το πρωί στον παιδικό σταθμό - Νηπιαγωγείο «Καραμελίτσα» στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 63 στην περιοχή Χαριλάου, όπου μαζί με εθελοντές της εκστρατείας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας» και να ενημερωθούν για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή εκστρατεία πρόληψης και τερματισμού της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους η εκπαιδευτικός Έφη Μπαχτσεβάνα καθώς και οι σπουδάστριες του παιδαγωγικού τμήματος των ΙΕΚ ΑΚΜΗ οι οποίες έπαιξαν μουσική με boomwhackers.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν καπέλα με το logo της καμπάνιας, ευγενική προσφορά της εταιρίας αθλητικών ειδών Champion.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ