2014-04-01 12:22:40
Φωτογραφία για Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά
Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά

1. Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ροζ φούτερ, πορτοκαλί τοπ, ριγέ φούστα, λευκές αθλητικές κάλτσες και καφέ wedge sneakers… Και το Όσκαρ κακογουστιάς πηγαίνει με δόξα και τιμή στη… Μπρίτνεϊ Σπίαρς! Τα λόγια είναι περιττά για τους τραγικούς συνδυασμούς που έκανε η τραγουδίστρια της ποπ, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση που μόνο σε σταρ δεν ανήκει!

2. Τζόναθαν Ράις Μέγιερς

Κι όμως, την δερμάτινη τσάντα δεν κρατά κάποια γυναίκα, αλλά… άνδρας. Και μάλιστα ένας από τους πιο γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ. Ο λόγος για το Τζόναθαν Ράις Μέγιερς, που ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε κατά την είσοδό του στο θέατρο West End του Λονδίνου. Παρά το κομψό του ντύσιμο, ο 36χρονος ηθοποιός εθεάθη να κουβαλά την εν λόγω τσάντα. Να είναι άραγε κάποια καινούργια τάση ή να είχε κάποια συνοδό που του την έδωσε να τη μεταφέρει; 

3. Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη για άλλη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με αυτά που διάλεξε να βάλει. Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος φόρεσε την "Άρτα και τα Γιάννενα"! Τα αθλητικά παπούτσια είναι αυτά που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ήταν τόσο γυαλιστερά που κάλλιστα θα τα έβαζε και ο Ταμτάκος!!!

4. Μίνα Αδαμάκη

Την Τρίτη 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αρμαντέιλ» στο Σύγχρονο Θέατρο, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Εκεί βρέθηκε και η Μίνα Αδαμάκη με ένα αρκετά σεμνό ντύσιμο. Η ηθοποιός θέλησε να τονίσει τα μάτια της, μόνο που το αποτέλεσμα του μακιγιάζ από φυσικό και ανάλαφρο κατέληξε "υπερφυσικό"... Η κυρία Αδαμάκη είναι σαν να έχει "φάει"... μπουνιά!

5. Γωγώ Βεργέτη

H Σπαρτιάτισσα Γωγώ Βεργέτη σε έξοδό της σε νυχτερινό κέντρο, με το που είδε τον φακό πόζαρε όλο χάρη!!! Το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα απλό και όμορφο μαύρο μίνι φόρεμα. Η πινελιά στο ντύσιμο ήταν το παπούτσι. Υπερβολικό ακόμα και για την εποχή... Θέλαμε να δούμε κάτι πιο ανοιξιάτικο...

6. Κιμ Καρντάσιαν

Κατάφερε πάλι να κλέψει την παράσταση και να κάνει τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν… Η Κιμ Καρντάσιαν τύλιξε τις διάσημες καμπύλες της με ένα χακί σιθρού φόρεμα από δαντέλα, το οποίο δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία! Μάλιστα, αποκάλυπτε τα μαύρα εσώρουχά της, αλλά και τα παραπανίσια κιλά της. Μία ακόμη ατυχής στιλιστική επιλογή για την 33χρονη τηλεπερσόνα, που τον τελευταίο καιρό δέχεται μόνο αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ