2014-04-01 22:09:09
Φωτογραφία για Κλείδωσαν τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ
Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΔΗΜΑΡ, «κλείδωσαν» κατά την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος κατά την οποία υπήρξε κόντρα του Σπύρου Λυκούδη με τον εκπρόσωπο του κόμματος Χρήστο Μαχαίρα.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κύριος Λυκούδης χαρακτήρισε «σκοτεινή» την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τον Γρηγόρη Ψαριανό, στην οποία χαρακτηριζόταν ώς υπονομευτής της εκλογικής προσπάθειας της ΔΗΜΑΡ. Η αναφορά αυτή θεωρήθηκε αιχμή προς το πρποσωπο του κυρίου Μαχαίρα που αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Απο τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» ξεχωρίζουν αυτά του Ανδρέα Παπαδόπουλου, της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοπά και του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ καθηγητή Γιάννη Τσαμουργκέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα θα συμμετάσχουν ακόμα οι Αργύρης Λαφαζάνης πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Πάρις Τσάρτας πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Βασίλης Κόλλιας πρόεδρος νέων αγροτών Πελοποννήσου, Αχμέτ Ιλχαν πρώην βουλευτής, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου πρώην υφυπουργός, Δώρα Καλλιπολίτη, Ντόρα Τσικαρδάνη, Γεράσιμος Γεωργάτος, Θράσος Φωτεινός, Δημήτρης Λουκάς, Πένυ Παναγιωτοπούλου σκηνοθέτης και Νίκος Δαββέτας, συγγραφέας.

Η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί στην στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ