2014-04-03 17:34:15
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ... ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΥΡΤΟΥΑ!
Ο Τίμπο Κουρτουά διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν στην καριέρα του, ενώ είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το τρόπαιο της εφετινής Primera Division.

Για τον ίδιο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ομάδες της Ευρώπης, ενώ φαίνεται πως... σφάζονται στα πόδια του.

Οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν είναι πολλοί και έτσι, η Τσέλσι προκειμένου να τους κόψει την... όρεξη είναι έτοιμη να ανανεώσει μαζί του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Κουρτουά, ο οποίος απασχόλησε έμεσα τον Ολυμπιακό αφού εξαρτιόταν η τύχη του Ρομπέρτο από τις αποφάσεις του, μέχρι βέβαια να "καθαρίσει" ο Θρύλος και να τον κάνει δικό του, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους την επόμενη εβδομάδα. Τα εν λόγω ΜΜΕ μάλιστα, θεωρούν πως η υπόθεση είναι τελειωμένη και πως απλά χρειάζονται τα τυπικά προκειμένου να κλείσει και τυπικά.

Κάποια από αυτά αναφέρουν ότι η ανανέωση αυτή θα τον κρατήσει στους «μπλε» μέχρι και το 2019.


Βέβαια, τονίζεται ότι ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι, στην οποία ανήκει κιόλας. Αμέσως μόλις ανανεώσει, ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχιστεί.

«Την επόμενη εβδομάδα θα σας ανακοινώσω την απόφασή μου. Δεν πρόκειται να σας πω αν θα μείνω ή όχι. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα ξέρετε την επόμενη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, για το Champions League.

Πλέον, από ό,τι φαίνεται η αναμονή τελειώνει και εντός της επόμενης εβδομάδας θα γίνει γνωστό οριστικά αν το σίριαλ αυτό θα έχει θετική κατάληξη ή όχι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ