2012-04-20 22:38:06
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL4 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ... ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
Την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό ονειρεύεται ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους παίκτες της λίγκας.

Με αφορμή την ψήφισή του στους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, εξήγησε πως έχει ήδη «βραβευθεί» με την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως σταματάει εδώ.

Αντίθετα ο Σπανούλης δεν αρκείται με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους παίκτες της φετινής Ευρωλίγκας:

«Για εμένα το καλύτερο βραβείο είναι η πρόκριση της ομάδας στο Φάιναλ Φορ. Το να ζω καθημερινά την προσπάθεια και την πρόοδο όλων ήταν μια μοναδική εμπειρία και είμαι τυχερός που τη βίωσα ως μέλος αυτής της ομάδας».

Για το στόχο του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης:

«Το ότι είναι επιτυχία για εμάς η πρόκριση δεν σημαίνει ότι είμαστε ικανοποιημένοι ούτε ότι σταματάμε εδώ. Εμείς στην Κωνσταντινούπολη θα πάμε για να τα δώσουμε όλα, ώστε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια».

Για το ποιους ευχαριστεί για τη διάκρισή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω, όπως και μετά την πρόκριση επί της Σιένα, όλα τα παιδιά, όλους τους προπονητές, τους εργαζόμενους, τους φιλάθλους μας και φυσικά τους προέδρους για αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Καραμπινάτα σκάνδαλα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Καραμπινάτα σκάνδαλα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ