2014-04-06 19:20:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέντε (έως τώρα) οι Αχαιοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές - Ποιοι είναι και με ποιά κόμματα κατεβαίνουν
Αισίως τους πέντε έφτασαν οι Αχαιοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι οποίοι θα δοκιμάσουν την τύχη τους με το νέο σύστημα του «σταυρού» στην ενιαία εκλογική περιφέρεια για όλη την χώρα.

Μια πρωτόγνωρη και για τους ίδιους δοκιμασία καθώς θα χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες σταυρούς για να εκλεγούν. Oι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που κατάγονται από την Αχαΐα ή πολιτεύονται στην Αχαΐα είναι:

Η πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου που θα μετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (επίκειται η επίσημη ανακοίνωση).

Ο πρώην βουλευτής Νίκος Παπαδημάτος που έχει ήδη ανακοινωθεί στην λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος «Για την Πατρίδα και τον λαό» των Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Ζώη.

Ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Πανεπιστημίου, που συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ανακοινώθηκε το Σάββατο η υποψηφιότητα του).

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας που κατάγεται από την Πάτρα και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, 52 ετών, που προέρχεται από το αναπηρικό κίνημα, είναι μέλος της Πρωτοβουλίας των 58 και συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς».

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι κρούση έγινε και σε Αχαιή που κινείται στον χώρο της Κεντροαριστεράς ώστε να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς», χωρίς ωστόσο να υπάρξει θετική ανταπόκριση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ