2014-04-06 19:17:05
Φωτογραφία για Πρωτόκολλο τουριστικής συνεργασίας Πελοποννήσου - Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου
Το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και οι νέες δυνατότητες προώθησής του στη Ρωσική αγορά ήταν το αντικείμενο της ελληνορωσικής συνάντησης που διοργάνωσε στο Λουτράκι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι tour operator της ρωσικής αγοράς, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, καθώς και επαγγελματίες από την περιοχή της Κορινθίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου.

 Σύμφωνα με τη στρατηγική κατεύθυνση, όπως την έχει θέσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές για τον εισερχόμενο ρωσικό τουρισμό, ο οποίος έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δεδομένου του έντονου θρησκευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και προβληματισμοί που πρέπει να απαντηθούν.

Το συντονισμό της συνάντησης είχαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου, ο οποίος επεσήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Κορινθίας. Ο κ. Παπαφωτίου επεσήμανε επίσης ότι αυτή τη περίοδο εκτελούνται έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που φθάνουν τα 60 εκατ. ευρώ και ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός Δικτύου Αρχαιολογικών Χώρων και θεματικού τουρισμού κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα Ρωσικά τουριστικά γραφεία.

radio936.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ