2014-04-10 10:31:01
Φωτογραφία για Αχαΐα: Αποστρατεύεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Αθανάσιος Ματσίκας
Αναβρασμός επικρατεί από χθες το απόγευμα σε ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ. από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως... ξεκινούν και επισήμως οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, μετά το "πράσινο φως" που έλαβε ο Υπουργός Ν. Δένδιας να ξεκινήσουν.

Και στην Αχαία η αναστάτωση είναι μεγάλη, ενώ σήμερα στην Ερμού συζητείται η απόφαση να αποστρατευθεί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Αθανάσιος Ματσίκας, κάτι το οποίο όπως αναφέρουν ορισμένοι στο PatrasTimes, δεν ήταν αναμενόμενο.

Να σημειωθεί πως ήδη έχει αποφασιστεί, να αναλάβει στη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. N. Παπαγιαννόπουλου, ο Δ. Τσακνάκης, ενώ ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, υπεύθυνος και για την Αχαία, Σπύρος Παπασπύρου, οδεύει προς υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως είναι θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση των κρίσεων στην αστυνομία.

Πηγές, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως σε αντιστράτηγους προήχθησαν οι Ηλίας Γεωργόπουλος (Πελοποννήσου), Δημήτρης Σοφιός ως κλαδάρχες τάξης και ασφαλείας αντίστοιχα, ο Εμμανουήλ Κατριαδάκης στο Αλλοδαπών.

Παράλληλα φαίνεται να παραμένουν ως υποστράτηγοι, όπως αναφέρει και το bloko.gr, οι κ.κ. Σαλαμάγκας και Αλκιβιάδης Τζοΐτης ως βοηθός κλαδάρχη ασφαλείας, ο Νίτσας, ο Κ. Μιχαιρίνας, ο Βάιος Χονδρός και αποστρατεύθηκαν 14 μεταξύ των οποίων ο Α. Ματσίκας και οι κ.κ. Παραβολιδάκης, Χαλάτσης, Σαλαμούρας, Κονταρίδης, Βενέτης.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ