2014-04-18 21:04:05
Φωτογραφία για Ο Remie Bakker στη Σιάτιστα 28 και 29 Απριλίου
Remie Bakker. Γεννήθηκε στην Ουτρέχτη , Ολλανδία το 1967. Στην ηλικία των δώδεκα έμαθε να δημιουργεί με πηλό , όταν εργάστηκε με μερική απασχόληση σε ένα στούντιο κεραμικής για να συμπληρώσει το επίδομα του . Η ικανότητά του στον πηλό αναπτύσσεται ραγδαία , μαζί με την επάρκεια την οποία αποκτά και το σκίτσο του . Έτσι, μετατόπισε την προσοχή του στην τέχνη , και σπούδασε στην Ακαδημία Τέχνης στο Ρότερνταμ 1988-1992 . Αποφάσισε να γίνει γλύπτης. Στο Ηνωμένο Βασίλειο , έμαθε πώς να χτίσει αντίγραφα και ανέπτυξε τις ικανότητές του σε αυτό τον τομέα που ειδικεύεται στη δημιουργία πιστών αντιγράφων ανθρωποειδών και ζώων με πολύ φυσικά χαρακτηριστικά .

Μεγάλο μέρος του έργου του, μπορεί να δει κανείς στην Ολλανδία, πολλά από τα αντίγραφα του εκτίθενται σε πολλούς ζωολογικούς κήπους .

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα του , μαζί με τον Dick Mol , είναι ένα αντίγραφο του λεγόμενου Yukagir μαμούθ. Αυτό το κομμάτι της τέχνης είναι ένα από τα καλύτερα . Τέθηκε στην επίδειξη στο worldexpo 2005 στο Aichi , της Ιαπωνίας . Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν εξετάσει αυτό το έργο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ