2014-04-21 18:51:11
Φωτογραφία για Τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών
Στις 28 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου για όσους εξετάζονται σε 6 μαθήματα και στις 12 του ίδιου μήνα για τους υποψηφίους που εξετάζονται στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Η καθυστέρηση στην έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων πιθανόν να μη συνοδευτεί και από αντίστοιχη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων. Ο Υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ανέφερε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της βαθμολόγησης μέχρι τέλη Ιουνίου .

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας τα μηχανογραφικά δελτία θα κατατεθούν και φέτος ηλεκτρονικά από τα μέσα Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου. Σε περίπτωση που οι βαθμολογίες των πανελλαδικών ανακοινωθούν τέλη Ιουνίου οι περισσότεροι υποψήφιοι θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους τις τελευταίες μέρες αφού τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο οι μαθητές να περιμένουν την ανακοίνωση των βαθμολογιών ώστε να προχωρήσουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.


Στη συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση υποστηρίζοντας ότι έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος ενώ μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι οι διαδικασίες της αξιολόγησης θα συνεχιστούν κανονικά. Επίσης τόνισε ότι η επιχειρηματολογία της ΔΟΕ κατά τις αυτοαξιολόγησης δεν έχει σοβαρή νομική βάση.

Ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε τις καταλήψεις αντιδημοκρατικές ενώ έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ολοκλήρωση της ύλης. Αυτός ήταν και ο λόγος που το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αναπληρώνονται οι ώρες που χάνονται με μαθήματα μέσα στο Πάσχα ή προς το τέλος του διδακτικού έτους.
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η δύναμη του πλήθους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η δύναμη του πλήθους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ