2014-04-21 21:46:06
Φωτογραφία για Θρήνος για πρώην παίκτη της Παναχαϊκής: Έχασε το παιδάκι του από σοβαρή ασθένεια
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου. Ο 33χρονος μέσος του Αστέρα Μαγούλας έχασε τον γιό του, εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας. Η κηδεία του μικρού Πετράκη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Πύργο.

Οι συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ της ομάδας του Θριάσιου Πεδίου εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:«Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Αστέρα Μαγούλας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου για τον χαμό του γιου του, του μικρού Πετράκη». Στο πλευρό του Αντωνόπουλου ο ΠΣΑΠ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης για την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, μετά την τραγική είδηση του αδόκητου χαμού του 8χρονου παιδιού του. Στην κηδεία ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Σάκης Δημόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Ο Πέτρος έχασε την Κυριακή του Πάσχα, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα, τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας.Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη από την την εκκλησία Αγία Τριάδα στα Πλατιανά Ηλείας, στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, όπου έγινε και η ταφή του
. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θρηνεί και συμπάσχει με την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, ωστόσο, σε τέτοια τραγικά γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν.

Τον Π.Σ.Α.Π. εκπροσώπησε στην κηδεία του μικρού Πέτρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διονύσης Δημόπουλος, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και τιμής.Το πλήγμα είναι βαρύ για την οικογένεια μας, ας έχουμε όλοι στις σκέψεις μας τον Πέτρο και ας σταθούμε στο πλευρό του συναδέλφου μας, με αγάπη και λόγια που θα τον στηρίξουν».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ