2014-04-22 20:32:04
Φωτογραφία για Δεν έχει τέλος ο κύκλος αίματος στο Ιράκ
Δύο επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον σημείων ελέγχου των δυνάμεων ασφαλείας, οδήγησαν στο θάνατο 16 άτομα στο Ιράκ, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. Από την πρώτη επίθεση, που σημειώθηκε όταν ένας καμικάζι ανατινάχτηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή Σουέιραχ, νότια της Βαγδάτης, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν.

Η δεύτερη επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που είχε στόχο ένα σημείο ελέγχου στη Μανταέν, επίσης νότια της Βαγδάτης, σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πέντε.

απεσταλμένος του ΟΗΕ στο Ιράκ, Νικολάι Μλάντενοφ, κατήγγειλε τη Δευτέρα την επίθεση εναντίον του πανεπιστημίου, το οποίο διαχειρίζεται ένας σιιτικός θρησκευτικός οργανισμός, ως προσπάθεια να υποδαυλιστούν οι δογματικές εντάσεις.

Αυτές οι νέες επιθέσεις σημειώνονται λιγότερο από δέκα μέρες πριν από τις πρώτες βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, στα τέλη του 2011, και την επομένη βίαιων επεισοδίων, που προκάλεσαν τουλάχιστον 16 θανάτους, από τους οποίους οι πέντε σε μια επίθεση αυτοκτονίας με στόχο ένα πανεπιστήμιο, στη Βαγδάτη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-7...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-7...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ