2014-04-24 11:02:27
Φωτογραφία για Mε... το γάντι σφάχτηκαν στο Just The 2 Of Us!
«Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Τον δρόμο τον δικό σας δεν θα τον ακολουθήσω», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά, μετά τον πανικό που προκάλεσαν στο περασμένο live, στο οποίο απείλησαν ακόμα και με αποχώρηση, αλλά και τα σχόλιά τους για τους κριτές του «Just The 2 Of Us»!

Τι κι αν η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε να μπει «μια κόκκινη γραμμή» και να ξεχάσουν όσα έγιναν;

Η Ρούλα αποφάσισε να απαντήσει on air σε όσα «έσουρε» στην κριτική επιτροπή το ζευγάρι και, κυρίως, η Ράνια.

«Επειδή άκουσα ότι στεναχωρηθήκατε και τσιτωθήκατε από κάποια κριτική στο προηγούμενο live, θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο τον δικό σας, που βγήκατε έξω και είπατε διάφορα, ίσως από την πίεση, ίσως από το άγχος, γιατί αυτός ο δρόμος δεν μου αρέσει, μου θυμίζει άλλες εποχές… Θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει όλο αυτό το πράγμα να συνειδητοποιήσουμε πως είναι ένα παιχνίδι και μόνο
. Μπορείτε ελεύθερα να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά μπορώ κι εγώ, από αυτή τη θέση, να λέω κι εγώ την γνώμη μου ελεύθερα. Και, αν σας στεναχωρεί η κριτική που κάνω, διατηρώ το δικαίωμα να μην ασκήσω καμία κριτική και να περνάω στην βαθμολογία, που θα είναι αντικειμενική και δίκαιη. Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε η κριτής.

Η Ζέτα κάλεσε την Ρούλα να κρίνει την εμφάνιση του ζευγαριού και εκείνη της επισήμανε ότι οι ίδιοι πρέπει να απαντήσουν αν τελικά θέλουν ή όχι την γνώμη της επιτροπής.

Για «άτυχη στιγμή» έκανε λόγο ο Δημήτρης Αρβανίτης, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έκανε κανένα σχόλιο για το επεισόδιο του προηγούμενου live.

«Παρασυρθήκαμε, μας συνεπήρε το διαγωνιστικό κομμάτι», αρκέστηκε να πει η ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ, γυρνώντας στο green room, το ζευγάρι τραγούδησε το «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου, εκμεταλλευόμενο την ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια πηγή: Star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ