2014-04-24 10:59:12
Φωτογραφία για Μήνυμα Μαρίνας Σταυράκη - Πατούλη, Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Λυκόβρυσης - Πεύκης με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη
Φίλες και Φίλοι

Στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης προβάλλει ολοένα και πιο απειλητικός ο κίνδυνος αφανισμού της εθνικής μας ταυτότητας και εκφυλισμού της Ελληνικής μας παράδοσης. Αποτελεί λοιπόν επιτακτική ανάγκη, η... επιστροφή στις ρίζες μας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στοχεύουν με ποικίλες δράσεις οι φορείς της παιδείας και του πολιτισμού σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

H ιστορική παιδεία ο επαναπροσδιορισμός των αξιών του έθνους μας η καλλιέργεια μιας γόνιμης επαφής με την ιστορία μέσα από τον προβληματισμό, την εμβάθυνση και την κριτική προσέγγιση στα ιστορικά δρώμενα θα μας επιτρέψουν να συνειδητοποιήσουμε την εθνική ιδιαιτερότητα και την Ελληνικότητα μας.

Έχουμε χρέος ως Δήμος:

να δημιουργήσουμε φιλόξενους χώρους κοινωνικής επαφής και «εστίες πολιτισμού» για να φέρουμε τους νέους κοντά μας. να συμβάλουμε ενεργά και από θέσεις ευθύνης στην πνευματική και ηθική αφύπνιση των νέων μας ώστε να αγαπήσουν τον τόπο μας και να ανακτήσουν την Εθνική τους αυτογνωσία και αξιοπρέπεια. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ