2014-04-24 15:33:15
Φωτογραφία για Η Daily Mail άνοιξε το νεσεσέρ της Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μακιγιάζ της
Τα ρούχα, το χτένισμα αλλά και το μακιγιάζ της Κέιτ Μίντλετον, τα οποία ομολογουμένως είναι πάντα άψογα, αντιγράφονται μέσα σε... δευτερόλεπτα από τις γυναίκες όλης της υφηλίου. Πέρα από το τελευταίο παράδειγμα με το άσπρο-μπλε φόρεμα που επέλεξε για μια έξοδό της στην Αυστραλία και το οποίο ξεπούλησε μέσα σε οκτώ λεπτά, είναι γνωστό ότι τα ρούχα που επιλέγει να φορά γίνονται ανάρπαστα μέσα σε λίγη ώρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα χτενίσματά της, τα οποία πολλές γυναίκες αντιγράφουν αλλά και με το μακιγιάζ της. Εκεί, βέβαια, σε αντίθεση με τα ρούχα, που εύκολα βρίσκει κανείς από πού είναι αγορασμένα και τα μαλλιά, που αρκεί μια φωτογραφία της δούκισσας του Κέιμπριτζ στον κομμωτή για να πετύχει μια γυναίκα το ίδιο χτένισμα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Γιατί όλες μπορεί να ζητούν από τις μακιγιέζ τα ελαφρά τονισμένα μάτια της Κέιτ Μίντλετον αλλά πώς μπορεί κανείς να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα αν δεν γνωρίζει τα προϊόντα που χρησιμοποεί; Δύσκολα.


Για το λόγο αυτό η Daily Mail... άνοιξε το νεσεσέρ της δούκισσας του Κέιμπριτζ και παρουσιάζει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί τόσο για το μακιγιάζ, όσο και για την περιποίηση του προσώπου της.

Οπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα η δούκισσα του Κέιμπριτζ προτιμά προϊόντα της Lancome, αλλά και κάποια Bobbi Brown. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τα εξής προϊόντα:

Ενυδατική: Lancome Hydra Zen face cream, £39.50Σέρουμ: Lancome Advanced Genifique serum, £59Μάσκαρα: Lancome Hypnose Mascara, £22Eye liner Lancome Artliner, £20Mέικ απ: Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation, £30Λιπ Γκλος: Bobbi Brown Sheer Colour Lip Gloss, £18Κραγιόν: Bobbi Brown Creamy Matte Lip Colour, £19Bobbi Brown Dark Brow Kit, £35

Συνολικό κόστος: £242.50

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ