2014-04-24 18:23:30
Φωτογραφία για Έχει ...μπαλίτσα το Σάββατο
Ειδικού συνεργάτη

Αδέρφια,

(που θα έλεγε και ο –παρ’ολίγον μακαρίτης – Φαήλος, αυτοπροτεινόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής που τον «άδειασε στεγνά» ο πρώην αρχηγός του Α.Σ, προκειμένου να απαλλαγεί από τη ρετσινιά του "Χρυσαυγίτη" Μπαλτάκου)

η υπόθεση Σαμπιχά (σ.σ «ευγενία» στην αραβική γλώσσα για όσουν δεν το γνωρίζουν) δεν έχει τίποτα το καινοφανές. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης/Κομοτηνής ελέγχεται 100% από το μηχανισμό του Προξενείου. Παραδοσιακά η μειονότητα ψήφιζε Κεντροαριστέρα – όχι λόγω πεποιθήσεων – αλλά στη λογική του μη χείρον βέλτιστον. Ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ (ναι, αυτός που κρατούσε την ομπρέλα του Προξένου για να μη βραχεί το παιδί...), οι Ζεϋμπέκηδες, Καραγιουσούφ, Μουσταφά, Ιλχάν Αχμέτηδες, Ματατζήδες κλπ είναι αναλλώσιμα είδη του Προξενείου. Στρατολογούνται – με βάση τις υφιστάμενες συνθήκες – για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αλλά όλοι τους όταν μπαίνουν πίσω από το παραβάν της κάλπης ψηφίζουν DEB. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους τουρκόφρονες στελεχώνουν τους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς. Όλοι πίνουν τούρκικο καφέ στο Προξενείο και παίζουν τάβλι με τους ψευτο-μουφτήδες.


Οι ελληνόφωνοι νεοραγιάδες κομματάρχες της Θράκης και της Αθήνας γνωρίζουν τι γίνεται. Δεν είναι μπουνταλάδες, όπως βιάστηκε να τους χαρακτηρίσει η κόρη του Δράκουλα, Ντόρα. Άλλωστε η ίδια είχε τον Ιλχάν Αχμέτ, βαρύ πυροβολικό του Προξενείου, που της έδωσε δεκάδες χιλιάδες ψήφους όταν είχε ακόμη το ...κόμμα της!

Εν ολίγοις, η διακομματική υποκρισία σχετικά με τη διαχείριση της μειονότητας και τις ψήφους που διαθέτει είναι εξόφθαλμη και όλοι έχουν βάλει το χέρι τους ...στα σκατά. Τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ διαπράττει πλέον ο εθνομηδενικός ΣΥΡΙΖΑ (και η ΔΗΜΑΡ) στη Θράκη, στην προοπτική κατάληψης της εξουσίας. Με αυτούς θα σχηματίσει κυβέρνηση αρχών ο «πατριώτης» Καμμένος; Θα γελάσει ο κάθε ...πικραμένος!

Η Σαμπιχά μπορεί να έπαιρνε «μαύρα» από τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ και την ΕΥΠ για να «αντιστέκεται» στο μηχανισμό του Προξενείου. Μπορεί να την ενίσχυε ο Εμφιετζόγλου, πρώην χρηματοδότης του ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη. Αυτά καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με βάση τις πληροφορίες που του έδωσε ο Ζεϋμπέκ και είναι εις γνώση της ΜΙΤ Θράκης. Αναφέρουν και το Δικτυο 21 ως επιχείρημα για την «ακροδεξιά» δράση της Σαμπιχά. Μόνο που δεν ξέρουν ότι το Δίκτυο 21 υπάρχει όσο υπάρχουν και τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου... Αν λειτουργούσε το Κράτος Δικαίου στη Θράκη και εφαρμόζονταν οι νόμοι, τότε ο μηχανισμός του Προξενείου θα ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής...Αλλά ποιος έχει κάκαλα να τα βάλει με τους Οθωμανούς;

Αποδεικνύεται ότι το think tank του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δ. Χριστόπουλος. Ο τύπος δεν είναι τυχαίος, αντιθέτως είναι πολύ μπασμένος. Για όσους δεν γνωρίζουν το βιογραφικό του, κατέχει σημαντικές θέσεις. Αντιπρόεδρος της FIDH (Διεθνή Ομοσπονδία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), η οποία αποτελεί εργαλείο της Γαλλικής Διπλωματίας με άκρες στη Μασονική Μεγάλη Ανατολή και τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες (DGSE). Πρόεδρος της FIDH είναι ο Ιρανός δικηγόρος Karim Lahidji, αυτοεξόριστος στο Παρίσι και η πλέον έγκυρη «πηγή» για την εσωτερική κατάσταση στο Ιράν.Ο Χριστόπουλος είναι παράλληλα ιδρυτής της ΚΕΜΟ (ΜΚΟ για τη μελέτη των μειονοτήτων). Ο Γιώργος Καραμπελιάς τον χαρακτηρίζει σύμβουλο του ΓΑΠ και υποστηρίζει ότι το ΚΕΜΟ χρηματοδοτήθηκε από τα κονδύλια της περιβόητης ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ (το γνωστό σκάνδαλο που βρίσκεται πάντα υπό δικαστική διερεύνηση). Στο αρχείο εκδόσεων του ΚΕΜΟ (στην ιστοσελίδα www.kemo.gr) υπάρχουν κείμενα τα οποία αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» του Σκοπιανού, Τσαμικού και Τουρκικού Αλυτρωτισμού. Συνιδρυτής του ΚΕΜΟ είναι ο Τσιτσελίκης Κ., επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών Σπουδών του ΑΠΘ, που έχει περάσει και από το διαβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ, ομοιδεάτης των Φραγκουδάκη- Δραγώνα. Στο ΚΕΜΟ επίσης συνυπάρχουν γνωστοί εθνομηδενιστές όπως η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά (πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν ΣΥΡΙΖΑ, σύζυγος του δημοσιογράφου Νίκου Φελέκη), ο Χρήστος Ροζάκης (ΕΔΑΔ), Νίκος Αλιβιζάτος κλπ

Τα ονόματα όλων των μελών του ΚΕΜΟ εδώ http://www.kemo.gr/index.php?sec=members

Ενώ ο νεο-ραγιαδικός ακτιβισμός εδώ http://antifonitis.gr/online/2609 και εδώ http://proxeneio-stop.org/2013/11/8220

Αδέρφια,

Όπως είναι η κατάσταση σήμερα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας θα κληθούμε να επιλέξουμε στις Ευρωεκλογές μεταξύ ναζί-εγκληματιών,  διεφθαρμένων συστημικών και εθνομηδενιστών ραγιάδων. Για αυτό σας λέω έχει μπαλίτσα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ...ελπίζω χωρίς τα γνωστά έκτροπα!
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ