2014-04-25 05:44:38
Φωτογραφία για Αυτό που θέλουν οι γυναίκες! Αποκλειστικά για άνδρες!
Μετά από εκτεταμένες και πολύωρες έρευνες και αφού ρώτησα δεκάδες γυναίκες κατέληξα στα 10 πράγματα που κοιτάνε σε έναν άντρα στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας τους Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα απαριθμήσουμε και θα αναλύσουμε αυτά τα πράγματα έτσι ούτως ώστε να υπάρξει μία γενική εικόνα και ένα βοήθημα προς κάθε ναυτιλλομένο άντρα που δεν ξέρει τι είναι αυτό που έλκει τις γυναίκες πάνω του.. Ξεκινάμε:

# Νούμερο 10 – Εμπιστοσύνη

Κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα στον οποίο μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη και ετοιμότητα.. Και λέω ετοιμότητα, γιατί ο άντρας μπορεί να βρεθεί κατά την διάρκεια της σχέσης σε πολλές «ιδιαίτερες» καταστάσεις όπου θα δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη προς την σύντροφο του. Γι αυτό λοιπόν, και η γυναίκα θέλει έναν άντρα έμπιστο δίπλα της για να παραμένει ήσυχη κατά ένα μεγάλο ποσοστό (λέω κατά ένα μεγάλο ποσοστό γιατί τίποτε ΔΕΝ είναι σίγουρο σε μία σχέση) ώστε να μπορεί να ωριμάσει και να ριζωθεί μέσα στην σχέση
. Έτσι guys αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία σοβαρή σχέση ξεχάστε τα παραστρατήματα και τις παρεκκλίσεις. Αυτό δεν συνεπάγεται όμως απαγόρευση εξόδου από τον έναν ή τον άλλον σύντροφο. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση! Άλλωστε ο μεσαίωνας έχει περάσει προ πολλού! Αν θέλει να κάνει κάποιος την «κουτσουκέλα» θα βρει τρόπο να την κάνει έτσι κι αλλιώς! Χωρίς εμπιστοσύνη μία σχέση δύσκολα υφίσταται..

#Νούμερο 9 - Περιποίηση

Εδώ δεν τίθεται θέμα φύλου καθώς ποιος δεν θέλει τον σύντροφο του να είναι περιποιημένος. Και με αυτό δεν εννοούμε φυσικά να είναι όλα στην τρίχα (!) ή να βάζει 10 κιλά πάστα στο πρόσωπο σας για να είναι φρέσκος.. Εννοούμε τα βασικά. Προσωπική περιποίηση και υγιεινή, καθαρά ρούχα και γενικά περιποίηση με όλη την σημασία της λέξεως σε κάθε σημείο του σώματος, εσωτερικό και εξωτερικό.. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να είναι κάποιος περιποιημένος γιατί έτσι δεν δείχνει μόνο ότι δεν παραμελεί τον εαυτό του αλλά, αντίθετα, ότι τον φροντίζει και αφιερώνει χρόνο σε αυτόν.

#Νούμερο 8 – Χιούμορ

Ένα από τα πιο μεγάλα ατού που μπορεί να έχει ένας άντρας ώστε να μπορέσει να κερδίσει μία γυναίκα.. Βέβαια τα πάντα κρίνονται στην κατάλληλη ατάκα και στο κατάλληλο timing. Ρωτώντας τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα τι ακριβώς εννοούν με την έννοια του χιούμορ, το 99% απάντησε να μην το παρακάνει και να φτάνει στο σημείο του «χάχα» αλλά και φυσικά να μην είναι εντελώς κρύος. Έτσι φίλοι μου θα πρέπει να κυμανθείτε κάπου στην μέση.. Θυμηθείτε ότι μία ωραία ατάκα στον κατάλληλο χρόνο μπορεί να κερδίσει μία ολόκληρη παρέα. Και εφόσον έχετε κερδίσει την παρέα της, πιστέψτε με έχετε φτάσει ήδη στο 50% του στόχου!

#Νούμερο 7 – Οπίσθια

Αν νομίζατε ότι οι άντρες είναι οι μόνοι που γυρνάνε το κεφάλι όταν περάσει μία γυναίκα από μπροστά τους είστε πολύ γελασμένοι! Οι γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίστοιχο και μην σας εκπλήσσει καθόλου αυτό! Ελέγχουν λεπτομερώς τα οπίσθια του άντρα που θα συναντήσουν έτσι ούτως ώστε να έχουν μία πιο «εμπεριστατωμένη άποψη» για αυτόν, όπως χαρακτηριστικά μου είπε μία γυναίκα που έλαβε μέρος στην έρευνα! Όποτε, σιγά σιγά ξεκινήστε συνδρομή στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας, αφού τώρα πια ξέρετε σε ποιο σημείο να επικεντρωθείτε!

#Νούμερο 6 - Χαμόγελο

Το χαμόγελο είναι επίσης κι αυτό πολύ σημαντικός παράγοντας στο να κατακτήσεις μία γυναίκα.. Φυσικά δεν εννοούμε να γίνεις το παιδί της crest και να θαμπώνεις τον απέναντι σου αλλά το ωραίο χαμόγελο σε συνεργασία με τα καθαρά και υγιεινά δόντια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.. Το συγκεκριμένο μπορεί να δουλευτεί προσωπικά από τον καθένα και στον καθρέφτη του σπιτιού του! Κι αυτό όμως, με την σειρά του, πρέπει να χαρίζεται την κατάλληλη στιγμή ώστε να μην ξεπερνιούνται τα όρια..

#Νούμερο 5 – Άνετος με την παρέα της/Κοινωνικότητα

Όπως γνωρίζουμε όλοι, η παρέα παίζει τεράστιο ρόλο για το τελικό ΝΑΙ ή ΟΧΙ.. Οπότε καλά θα κάνεις να τους κερδίσεις γρήγορα και έξυπνα.. Να είσαι χαλαρός μαζί τους και να τους δείχνεις τα θετικά σου στοιχεία.. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιου είδους τεστ από την πλευρά τους, οπότε να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις θετικά! Μην δείξεις τις αδυναμίες σου και να είσαι πρόθυμος.. Μα πάνω από όλα να δείχνεις εκτίμηση και να τονώνεις την μέλλουσα σχέση σου.. Όπως είπα και παραπάνω, αν καταφέρεις να κερδίσεις την παρέα της έχεις ήδη κάνει την μισή διαδρομή προς τον στόχο.

#Νούμερο 4 – Παπούτσια

Για να πω την αλήθεια, παραξενεύτηκα όταν είδα ότι τα παπούτσια είχαν μαζέψει τόσους πολλούς ψήφους.. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν όμως οι γυναίκες για να το λένε.. Διάλεξε, λοιπόν, ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο θα συνδυάζεται καλά με το υπόλοιπο ντύσιμο και θα σε κάνει να δείχνεις εμφανίσιμο! Απ’ ότι φαίνεται παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο για τις γυναίκες..

#Νούμερο 3 – Ντύσιμο

Αμέσως μετά τα παπούτσια, φυσικά, έρχεται το ντύσιμο το οποίο ανοίγει τις θέσεις του βάθρου και κατακτά το χάλκινο μετάλλιο αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι στον άτυπο διαγωνισμό μας. Και πώς να μην ήταν εδώ άλλωστε αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα πάνω στον άντρα. Δείχνει τι είδους άνθρωπος είσαι, ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδιά και δίνει να καταλάβει στην γυναίκα αν ταιριάζουν τα γούστα σας ή όχι! Πολλές φορές δείχνει και την θέση που κατέχεις στην κοινωνία χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια.. Μία γυναίκα μπορεί από το ντύσιμο να καταλάβει πολλά.. Από τα χρήματα που έχεις μέχρι την δουλειά σου και από το μυαλό που κουβαλάς μέχρι τα ενδιαφέροντα σου.. Οπότε μην το αμελείτε και δώστε λίγο παραπάνω προσοχή και χρόνο σε αυτό! Μήπως είναι καιρός για αγορές και για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας;

#Νούμερο 2- Σώμα

Βρισκόμαστε μία θέση πριν το τέλος και εδώ συναντάμε το σώμα.. Είναι το μέρος που διαμένει η ψυχή μας και θα το έχουμε μαζί μέχρι το τέλος.. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε! Προσέξτε! Δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση να φτάνουμε σε ακραία σημεία του τύπου, να του χορηγούμε διάφορα φάρμακα για να συντηρηθεί ή να το καταπονούμε! Εννοώ απλά μία καλή γυμναστική, περιποίηση και να το κρατάμε καθαρό παντού και πάντα! Οι γυναίκες παρατηρούν πολύ το σώμα του άντρα και αυτό το «Δεν με νοιάζει το εξωτερικό αλλά ο χαρακτήρας» είναι απλά ένας μικρός μύθος.. Έτσι κι αλλιώς, το σώμα είναι δικό σας και όσο περισσότερο το φροντίζετε τόσο περισσότερο κερδισμένοι θα είστε.. Αρκεί, επαναλαμβάνω, να μην φτάνετε σε ακρότητες!

#Νούμερο 1 – Μάτια

And the winner is……. The Eyes! Αυτό είναι, λοιπόν, φίλοι μου το χαρακτηριστικό που προσέχουν περισσότερο οι γυναίκες πάνω σε έναν άντρα.. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορείς να διαλέξεις ή να κατακτήσεις με τον καιρό αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γι αυτό.. Δώσε προσοχή στα προηγούμενα 9 πράγματα και θα είσαι καλυμμένος! Θα έχεις παρατηρήσει ότι όλα τα παραπάνω είναι στο χέρι σου και μπορείς να τα προσαρμόσεις ανάλογα με τα δικά σου θέλω! Αν είσαι τυχερός βέβαια και πετύχεις και το κατάλληλο χρώμα στα μάτια τότε θα κάνεις ένα ωραιότατο 10/10!

Αυτά λοιπόν ήταν τα 10 στοιχεία που προσέχει μία γυναίκα σε έναν άντρα.. Βεβαία υπάρχουν και κάποια ακόμα τα οποία δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική 10άδα αλλά εγώ θα σας δώσω μερικά από αυτά ως βοηθητικά tips. Έτσι έχουμε: αποφασιστικότητα, τρόπος ομιλίας, γνώσεις σε μηχανικά μέρα του αυτοκινήτου, να παίρνετε πρωτοβουλίες, το άρωμα σας και φυσικά να είστε καλός στον τομέα του sex.

Μερικά από αυτά οφείλω να πω ότι τα περίμενα, ενώ κάποια από αυτά με εξέπληξαν πραγματικά! Εξάλλου, δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τα θέλω μίας γυναίκας.. Απλά πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτά και να κινηθείτε έξυπνα ώστε να φτάσετε στο στόχο σας.. Φυσικά το επόμενο άρθρο θα είναι αφιερωμένο στα 10 πράγματα που κοιτάνε οι άντρες στις γυναίκες και τα πράγματα θα είναι εντελώς ανεστραμμένα..! Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις γυναίκες που με βοήθησαν να γράψω αυτό το άρθρο δίνοντας μου τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν αυτές από έναν άντρα! Φυσικά, δεν θα ήταν κανένας πιο κατάλληλος από αυτές.. 
--> Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ