2012-04-21 21:28:21
Φωτογραφία για Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Ντόρτμουντ!
Και με μαθηματικό τρόπο κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας η Ντόρτμουντ μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Γκλάντμπαχ.

Μεγάλες στιγμές ζει η Ντόρτμουντ η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας. Έτσι, απέδειξε ότι πέρυσι μόνο τυχαία δεν ήταν η μεγάλη σεζόν που διένυσε, καθώς και πάλι υπερκέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν απλά την ισοπαλία στο ντέρμπι του Βέστφαλεν απέναντι στη Γκλάντμπαχ, ωστόσο πήραν τη νίκη με 2-0 για να αποδείξουν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της χώρας.

Η αναμέτρηση, ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο 23’ με κεφαλιά του Πέρισιτς, άνοιξαν το σκορ, διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Καγκάβα στο 59’ που «καθάρισε» τον τίτλο για την ομάδα του.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χιούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντόγκαν (73’ Λάιτνερ), Κελ, Μπλατζικόφσκι (89’ Μπέντερ), Καγκάβα (73’ Γκέτσε), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Στραντζλ, Μπρόουερς, Ντάντε, Ντάεμς, Γιάντσκε, Νόρντβαϊτ, Χέρμαν (64’ Ρινγκ), Αράνγκο (69’ Βεντ), Χάνκε, Ρόις.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ