2014-04-25 10:54:49
Φωτογραφία για Ηλεία: Αποσύρεται από την «κούρσα» ο Δημήτρης Αρβανίτης!
Τα «χαρτιά» του άνοιξε την Πέμπτη (24/4) μιλώντας στο Patrisnews.com ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης αποκαλύπτοντας ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο. Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο Πάνο Δημητρόπουλο.

Χαρακτηριστικά ο κ.Αρβανίτης είπε: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Από εκεί και πέρα, έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στον λαό της Βουπρασίας, που τόσο πολύ με στήριξε χαρίζοντάς μου με την ψήφο του την νίκη στις προηγούμενες εκλογές, να στηρίξω και εγώ με τη σειρά μου τον υποψήφιο δήμαρχο που την εκπροσωπεί, δηλαδή τον κ. Πάνο Δημητρόπουλο.

Οφείλω βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημότες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που με στήριξαν, με πίστεψαν και μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Ελπίζω να τους δικαίωσα και να μην τους απογοήτευσα προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Περισσότερα στοιχεία και πιο αναλυτικές δηλώσεις αναμένονται από τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Δημήτρη Αρβανίτη τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ζώδια σήμερα 25/04/2014
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ζώδια σήμερα 25/04/2014
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ