2014-04-25 19:14:11
Φωτογραφία για Λουίς Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντέιβιντ Μόγες στη Τότεναμ;
O Λουίς Φαν Γκάαλ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου στη... Βραζιλία το καλοκαίρι. Ο 62χρονος Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και τις επόμενες ημέρες πιθανώς να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ εκπρόσωπος της οικογένειας Γκλέιζερ, ιδιοκτήτριας της Γιουνάιτεντ, συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Ολλανδίας και συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει έρθει σε επαφή και με την Τότεναμ, μένει ελεύθερος μετά το Μουντιάλ και προτιμά τη Μάντσεστερ από την ομάδα του Λονδίνου.

Από την πλευρά της η Τότεναμ, βλέποντας τις επαφές της Γιουνάιτεντ με τον Φαν Γκάαλ, στράφηκε στον Μόγες και του έκανε συγκεκριμένη πρόταση για να αντικαταστήσει τον Τιμ Σέργουντ στον πάγκο των «Σπερς». Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, αν και αρκετά από τα υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου δεν βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική συνεργασίας με τον πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ