2014-04-25 19:02:07
Φωτογραφία για Διέρρηξαν τον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο A΄ Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας
Για άλλη μια φορά ο Ιερός Ναός των Αγγέλων στο A΄ Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, έγινε στόχος άγνωστων διαρρηκτών κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, «είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η δολιοφθορά και η ιεροσυλία, είναι η απάντηση των συμφερόντων που επί χρόνια λυμαίνονταν τα νεκροταφεία, στο ξεκαθάρισμα που έκανε η Δημοτική Αρχή και στο μεγάλο χτύπημα στα κυκλώματα που είχαν μετατρέψει τα Κοιμητήρια σε τσιφλίκι τους και σε μέσο προσπορισμού τους.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τα Δημοτικά Κοιμητήρια έγιναν ξαφνικά στόχος απανωτών διαρρήξεων και μάλιστα αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της δημοτικής αρχής για το πάρτι της ασυδοσίας και της κακοδιαχείρισης που είχε επί χρόνια στηθεί σε αυτά.

Η δημοτική αρχή ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους μεθοδεύσεις είναι κατάπτυστες, κρίνονται από τους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουν ή να εμποδίσουν την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και την απόδοση ευθυνών σε όποιους και αν αυτές ανήκουν».
patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VW Jetta CC
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VW Jetta CC
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ