2014-04-28 12:24:28
Φωτογραφία για Δείτε σε φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Σάκη Ρουβά
Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού τέθηκε εκτός λειτουργίας η γεννήτρια με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία

Η έναρξη της περιοδείας, «The Ace Of Hearts», του Σάκη Ρουβά είναι πλέον γεγονός. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, οι πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου του «Τάε Κβο Ντο» στο Φάληρο, άνοιξαν και πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα σταρ.

Τόσο οι fans όσο και γνωστά ονόματα από τον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, βρέθηκαν στον χώρο διεξαγωγής της πολυαναμενόμενης συναυλίας του τραγουδιστή. Ανάμεσα τους είδαμε, την Κάτια Ζυγούλη, την Δούκισσα Νομικού, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Σίσσυ Χρηστίδου, της οποίας ο σύζυγος και frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, εμφανίστηκε στο stage, την Σάσα Σταμάτη, την Έλλη Κοκκίνου, τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλούς άλλους.

Την συναυλία «άνοιξε» η νεαρή dj και παραγωγός Xenia Ghali, η οποία «ζέστανε» με τις μουσικές της επιλογές τις… «Ρουβίτσες» αλλά και το συγκρότημα «Boys and Noise» που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό
. Λίγο αργότερα στην σκηνή του κατάμεστου σταδίου ανέβηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Με ανανεωμένο λουκ, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με το πολύχρωμο κορμάκι που επέλεξε να βάλει. Η ποπ τραγουδίστρια πιο σέξι από ποτέ ερμήνευσε τις περισσότερες επιτυχίες της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο τραγούδι της «Άνεμος Αγάπης» που το χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό κομμάτι στην μέχρι τώρα καριέρα της.

Τη σκυτάλη παρέδωσε στους Onirama, οι οποίοι κράτησαν για αρκετή ώρα συντροφιά στο κοινό με τις επιτυχίες τους. Μάλιστα κατά την διάρκεια της εμφάνισής τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα την συναυλία για να βγάλει μία «selfie» με το κοινό και την ανάρτησε ευθύς αμέσως στα social media.

Μία εντυπωσιακή – όπως συνηθίζει άλλωστε- είσοδο έκανε ο Σάκης Ρουβάς και η υποδοχή του κόσμου απέδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο αγαπητός είναι. Ο τραγουδιστής επέλεξε να ξεκινήσει την εμφάνιση του με το νέο του κομμάτι «Σε Πεθύμησα» και δεν δίστασε να εξομολογηθεί στο κοινό πως του έλειψε αυτή η επαφή. Κατά την διάρκεια της βραδιάς ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του και για περισσότερες από 2 ώρες, ο κόσμος τον συνόδευσε τραγουδώντας και χορεύοντας. Οι χορογραφίες, τα σκηνικά και τα ειδικά εφέ, σε συνδυασμό με την εκρηκτική του παρουσία του Έλληνα σταρ, δημιούργησαν ένα πραγματικό υπερθέαμα που άφησε ικανοποιημένες ακόμα και τις πιο απαιτητικές θαυμάστριές του.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από την βραδιά, μιας και στα μέσα περίπου της εμφάνισης του Σάκη ένα τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε τον τραγουδιστή να αποχωρήσει. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος το εκστασιασμένο κοινό η γεννήτρια κάηκε και χρειάστηκε να αντικατασταθεί με την εφεδρική που υπήρχε στον συναυλιακό χώρο. Οι συντελεστές του σόου κινητοποιήθηκαν άμεσα και ο Σάκης έλειψε μόνο για 5 λεπτά από την σκηνή.

Χαρακτηριστικό σημείο της βραδιάς ήταν και το «παιχνίδι» του Σάκη με το κοινό, αφού «έλουσε» με νερό όσους βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από αυτόν.

Η έναρξη της περιοδείας του στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο σκοπός της είναι φιλανθρωπικός, μιας και τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ