2014-04-30 22:49:06
Φωτογραφία για Με τραμπολίνο ...θα χοροπηδά η Ευρώπη! [video]
Eurovision 2014 και ..RISE UP στην κυριολεξία

Μ ένα τραμπολίνο επί σκηνής και με τον Arthur Geremyan από την Αρμενία πρωταθλητή του αθλήματος με πολλές περγαμηνές φιλοδοξούν να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό της Ευρώπης η Ελληνική αποστολή με το RISE UP και τους freaky fortune με τον Risky Kidd,που στις 16,50 σήμερα ακριβώς ολοκλήρωσαν την πρώτη τεχνική τους πρόβα.

Ντυμένοι στα μαυρόασπρα φιλοδοξούν να ξεσηκώσουν το στάδιο καθώς και το κοινό από το σπίτι, μιας που εξέπληξαν με το 'εύρημα' του οργάνου γυμναστικής . τα γραφικά στις οθόνες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πάρτυ .όπως και με τις δύο φωνές μας το Νικόλα και τον Risky να 'χοροπηδάνε' μαζί με τον επαγγελματία του είδους γυμναστή αλλά και πρωταθλητή, και να ζούνε τον ρυθμό του τραγουδιού μας.Κάτι που θέλουμε να το περάσουμε και στο εξωτερικό.

Μια πολύ ΄΄πιασάρικη΄΄ εμφάνιση για την οποία οι οργανωμένοι Έλληνες φαν του θεσμού δηλώνουν υπερήφανοι μιας που το INFE GREECE το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο με πορεία 27 χρόνων γνωρίζει τα του θεσμού και είναι στις επάλξεις έτοιμο για να ανεμίσει τις γαλανόλευκες στις 8 του Μάη.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα που το eurovisiontv.com έδωσε στην δημοσιότητα.
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ