2014-05-11 23:24:32
Φωτογραφία για Δημιουργήστε ένα Apple ID σε διαφορετική χώρα χωρίς πιστωτική
Με αφορμή τα mail που είχα σήμερα από αρκετούς φίλους του blog αν και έχει ξανά αναφερθεί στο παρελθόν θα σας γράψω τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα δεύτερο λογαριασμό σε μια ξένη χώρα για να τον χρησιμοποιείτε όταν κάποιες εφαρμογές δεν διατίθενται για το Ελληνικό η ακόμη και για υπηρεσίες που είναι για παράδειγμα διαθέσιμες μόνο στην Αμερική όπως το iTunes Radio Ανοίξτε πρώτα από όλα το iTunes στον υπολογιστή σας και αν έχετε Apple ID κάνετε αποσύνδεση από την επιλογή που είναι ψιλά "store"

 Κατά την διαδικασία θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια χώρα που υποτίθεται ότι είναι αυτή που μένετε και να βάλετε κάποια στοιχεία όπως zip code και αν για παράδειγμα σας ενδιαφέρει η Αμερική μπορείτε να βρείτε εδώ πολλούς κωδικούς.

Τώρα επιλέξτε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή

Για να βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή, μεταβείτε στην Top Charts στήλη στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του App Store. Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε τη λίστα των δωρεάν εφαρμογές. Επιλέξτε οποιαδήποτε εφαρμογή κάνοντας κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δωρεάν App κάτω από το εικονίδιο της εφαρμογής.


Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία το Apple ID. Μπορείτε κατευθύνονται προς το "Welcome to the iTunes Store" οθόνη. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Θα πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τα iTunes Store Όρους και Προϋποθέσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κουτάκι δίπλα στο "Έχω διαβάσει και συμφωνώ με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις." Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, συνεχίζουν να δημιουργούν και να απαντήσει στις ερωτήσεις ασφαλείας σας, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τα γενέθλιά σας. Μπορείτε επίσης να εισάγετε ένα προαιρετικό διάσωσης διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν αλλάζετε συχνά τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό συνιστάται. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις πληροφορίες που εγγράφονται, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Επιλέξτε None ως τύπο πληρωμής.

Συνεχίστε να συμπληρώσετε το απαιτούμενο όνομα και τα πεδία διευθύνσεων. Θα δείτε τότε μια «Επαλήθευση λογαριασμού σας" οθόνη. Κάντε κλικ στο Τέλος, και στη συνέχεια ελέγξτε το email σας για ένα email επιβεβαίωσης από το iTunes Store. Ανοίξτε το email και κάντε κλικ στο σύνδεσμο που περικλείεται στο e-mail για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, η ιστοσελίδα της Apple ID θα πρέπει να σας ζητήσει να συνδεθείτε με το όνομα του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μετά την υπογραφή, μπορείτε να δείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συνδέεται με το Apple ID σας. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα κουμπί με την ένδειξη "Επιστροφή στο κατάστημα". Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε στη συνέχεια το παρακάτω οθόνη "Συγχαρητήρια". Κάντε κλικ στο Έναρξη αγορών που πρέπει να ληφθούν στην αρχική σελίδα App Store. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ