2014-05-12 00:44:04
Φωτογραφία για «Ενδιαφέρεται για Ζαρντίμ ο ΠΑΟΚ»
Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος μάλιστα έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στο δημοσίευμα, λοιπόν, υπογραμμίζεται ότι ο Ζαρντίμ «… στη Θεσσαλονίκη θεωρείται ως μία εξαιρετική επιλογή», έχοντας και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ζαρντίμ, πάντως, έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει και πάρα πολύ υψηλή ρήτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος προπονητής έφυγε μεσούσης της σεζόν 2012-13 από τους Πειραιώτες, που υπό τις οδηγίες του ήταν αήττητοι, καθώς η διοίκηση των ερυθρόλευκων δεν είχε μείνει ικανοποιημένη από το θέαμα που πρόσφερε επί των ημερών του η ομάδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ