2014-05-12 08:56:09
Φωτογραφία για Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια η Σίτι!
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» - Εκτός Ευρώπης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι να αποφεύγει τις περιπέτειες και κάνοντας το καθήκον της απέναντι στη Γουέστ Χαμ, έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας 2-0.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Λίβερπουλ που έκανε την ανατροπή απέναντι στη Νιούκαστλ επικρατώντας 2-1. Η Τσέλσι, πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Κάρντιφ εκτός έδρας, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Η Άρσεναλ, πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Νόριτς με τα «καναρίνια» να υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία. Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ με τη νίκη της με 3-0 επί της Άστον Βίλα, εξασφάλισε και μαθηματικά το Ευρωπαϊκό της εισιτήριο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μένει εκτός μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Η Έβερτον πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας με 2-0 επί της Χαλ εκτός έδρας, ενώ στα αδιάφορα παιχνίδια, η Σουόνσι επιβλήθηκε 3-1 της Σάντερλαντ εκτός έδρας και η Στόουκ 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Η Κρίσταλ Πάλας, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φούλαμ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ