2014-05-12 08:45:07
Φωτογραφία για Ο κατηγορούμενος για το φόνο της Φαίης φωτίζει άγνωστες πτυχές της τριγωνικής σχέσης
Tη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το μοιραία βράδυ της δολοφονίας της 23χρονςη Φαίης Μπλάχα δίνει ο ο 26χρονος Βασίλης Στεφανακης ο οποίος δικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της κοπέλας. Μάλιστα, αποκρούοντας τους ισχυρισμου της 32χρονης Μαριαλένας (ή Μάνιας), αδελφής της αδικοχαμένης Φαίης, περί ύπαρξης ροζ βίντεο με το οποίο την εκβίαζε, στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ενώ εκείνος έκλαιγε για τη Φαίη, η 32χρονη τον καθησύχαζε λέγοντάς του: «Μην φοβάσεια, θα το κανονίσω εγώ...».

«Η Μαριαλένα με παρέσυρε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ»

Ο 26χρονος, μιλώντας στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» φωτίζει άγνωστες πτυχές της τριγωνικής σχέσης του με τις δύο αδελφές. Αφού δηλώνει ότι ήταν ερωτευμένος με την Φαίη, κατηγορεί τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και υπέκυψε στις προκλήσεις της Μαριαλένας. «Τα έκανα χάλια. Φταίω εγώ. Δεν έπρεπε να αφεθώ, γιατί ήμουν ερωτευμένος με τη Φαίη, αλλά με παρέσυρε με πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο η αδελφή της και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ολο το κακό άρχισε από τις ίντριγκες της Μάνιας», λέει.


«Την ανέβασα σπίτι της και μου την έπεσε...»

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Στεφανάκης περιγράφει και την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με την Μαριαλένα και ενώ ήταν ήδη σε σχέση με την 23χρονη αδελφή της. Μετά από μια νυχτερινή έξοδο των τριών, όπως υποστηρίζει οτ 26χρονος και ενώ η Μαριαλένα ήταν μεθυσμένη, αφού μαζί με την Φαίη την πήγαν σπίτι της η 32χρονη του ζήτησε να την μεταφέρει ως επάνω καθώς δεν αισθανόταν καλά. «Την ανέβασα στο σπίτι της και εκεί μου την έπεσε. Είχα πιει πέντε-έξι ποτά, παρασύρθηκα... Την επομένη μέρα την πήρα τηλέφωνο, της ζήτησα συγνώμη. "Σε παρακαλώ ξέχασε ό,τι έγινε και μη με εκθέσεις στο Φαιάκι. Ο,τι έγινε ήταν από το ποτό'', της είπα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος κατηγορούμενος για το φόνο της Φαίης, υποστηρίζοντας παράλληλα, πως δεν η συμπεριφορά αυτή της Μαριαλένας δεν σταμάτησε εκεί.

«Μου κατηγορούσε την Φαίη...»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στεφανάκη τον κάλεσε και άλλη φορά στο σπίτι της, ενώ τον απειλουσε ότι θα τα πει όλα στην αδελφή της. Τότε ο Στεφανάκης, όπως λέει τώρα αποφάσισε να αποκαλύχει στην Φαίη όλα όσα είχαν συμβεί, κάτι που προκάλεσε τον χωρισμό τους. Ωστόσο, η επανασύνδεση δεν άργησε να έλθει, κάτι το οποίο κατά τον 26χρονο εξόργισε την Μαριαλένα. «Εγινε έξαλλη. Ηθελε να μας χαλάσει τη σχέση για να είμαι μαζί της και έκανε ό,τι μπορούσε γι' αυτό. Το βράδυ πριν από το κακό κοιμόμουν στο σπίτι του κολλητού μου, του Σαρέλ, που κατέθεσε στη δίκη. Ηρθε η κοπέλα του και χωρίς να το περιμένω ήταν μαζί της και η Μαριαλένα. Προσπάθησε πάλι να με παρασύρει ερωτικά, αλλά δεν τα κατάφερε. Μου ζήτησε για τελευταία φορά να πάμε σε ένα πριβέ πάρτι, που γινόταν σε μια βίλα στη Λούτσα. Της είπα να πάνε μόνοι τους. «Εγώ με το Φαιάκι θα πάμε για φαγητό, για κάνα ποτάκι και θα αράξουμε σπίτι μου». Τότε άρχισε να μου κατηγορεί τη Φαίη. Μου είπε ότι βγαίνει με άλλους, ότι τα έχει με έναν παντρεμένο αστυνομικό, με τον οποίο είχα μαλώσει, ότι τα είχε και με άλλους παντρεμένους, ότι έχει κλείσει σπίτια... Δεν λέω, είχα ζηλέψει. Οταν συναντήθηκα με τη Φαίη δεν της είπα τίποτα, αλλά εκείνο το βράδυ ψυχραθήκαμε, γιατί είχα ζηλέψει...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Στεφανάκης και περιγράφει όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Ολα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ κατά τον Στεφανάκη

«Την πήγα στο σπίτι της, την άφησα και έφυγα. Μετά από ώρα άρχισε να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Πρώτη φορά μου το έκανε αυτό. Οταν απάντησα ήταν έξαλλη. Με έβριζε χυδαία - το είχε αυτό το Φαιάκι, μίλαγε βρώμικα, αλλά ήταν φοβερό τυπάκι. Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ηταν 4 παρά 20 ξημερώματα. Πήγα στο σπίτι της και συναντηθήκαμε λίγο πιο κάτω για να μη μας δει ο πατέρας της. Με έβριζε και μου έλεγε ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση μου με την αδελφή της. Της είπα και εγώ όλα όσα μου είχε πει η αδελφή της για 'κείνη. Μου απάντησε προκλητικά ότι «ναι, βγαίνω και θα βγαίνω και θα έχω και άλλη σχέση». Με άρχισε στα χαστούκια. Θόλωσα. Της έδωσα ένα χαστούκι και μετά άλλο ένα. Δεν ήθελα να γίνει ό,τι έγινε. Επεσε κάτω. Αναίσθητη. Τρόμαξα. Την έπιασα. Την πήρα αγκαλιά. Ανέπνεε. Δεν είχε αίματα. Ηταν πολύ πρησμένο το μάτι της. Της μίλαγα».

«Με χάιδευε και μου έλεγε μην φοβάσαι θα θα το κανονίσω εγώ»

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης, στη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» ανέφερε, επίσης, ότι μαζί με έναν φίλο του πήγαν την άτυχη Φαίη στο Νοσοκομείο, και μη μπορώντας να καλέσει τους γονείς της αποφάσισε να ειδοποιήσει την Μαριαλένα «Της είπα ''μαλώσαμε με τη Φαιη, τη χτύπησα, έλα στον Ερυθρό Σταυρό''. Μου απάντησε ότι δεν ήξερε πού είναι. Συναντηθήκαμε στην Εθνική Αμυνα. Εγω έκλαιγα και εκείνη ήταν τόσο ψύχραιμη και ατάραχη, σαν να πήγαινε σε πάρτι. Με χάιδευε και μου έλεγε ''μη φοβάσαι. Θα το κανονίσω εγώ''. Ηθελα να παραδοθώ στην αστυνομία, αλλά δεν με άφησε. Μου είπε ''μη με "κάψεις"».

«Ηθελα να παραδοθώ αλλά με κράτησε η Μαριαλένα»

«Ηθελα να παραδοθώ από την πρώτη στιγμή, αλλά με κράτησε η Μάνια», ισχυρίζεται. «Μου ζήτησε να μην την "κάψω", να μην αποκαλύψω τίποτα για τη σχέση μας και ότι θα καθάριζε εκείνη με τις γνωριμίες της. Μου ζήτησε να μην πούμε την αλήθεια, αλλά ότι τη βρήκαμε τραυματισμένη και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Περίμενα ότι θα συνερχόταν η Φαίη και θα πηγαίναμε μαζί στην αστυνομία να πούμε την αλήθεια...», υποστηρίζει ο Βαγγέλης Στεφανάκης.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ