2014-05-12 11:27:58
Φωτογραφία για Τροχαίο μεταξύ της Ferrari του γιου του εφοπλιστή Πετράκη και του τζιπ της Αλεξίας Έβερτ
Στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ της Ferrari του εφοπλιστή Πετράκη και του τζιπ της Αλεξίας Έβερτ, με την τελευταία να καταγγέλλει πως αμέσως μετά το περιστατικό δέχθηκε επίθεση από τον εφοπλιστή και τους άνδρες της συνοδείας του.

Μάλιστα, η κυρία Εβερτ ανέφερε στις Αρχές πως ο κ.Πετράκης της είπε: «Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου», την έριξε κάτω και την έβρισε. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο ΑΤ Συντάγματος από όπου αποχώρησαν στις τρεις τα ξημερώματα χωρίς να καταθέσουν μηνύσεις. Η κυρία Έβερτ έλαβε έγγραφή συγγνώμη από τον γιο του εφοπλιστή Πετράκη. Στην έγγραφη δήλωσή του ο κ. Πετράκης παραδέχεται ότι συμπεριφέρθηκε στην κυρία Έβερτ με άσχημο τρόπο, όχι όμως και πως την χτύπησε. Η ίδια υποστήριξε πως η ίδια έφταιγε για το τροχαίο, γι' αυτό και προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο νεαρός κάτοχος της Ferrari κατεβαίνοντας από μια πολυκατοικία και βλέποντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, της πέταξε ένα βιβλίο και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στην άσφαλτο.


Παρόντες στο περιστατικό ήταν και ο δημοσιογράφος από το Πρώτο Θέμα Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας William Faithful, οι οποίοι δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον εφοπλιστή και τους άνδρες ασφαλείας του, οι οποίοι απαίτησαν να σβήσει το φωτογραφικό υλικό του τροχαίου από την κάμερά του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που οδήγησαν τους δύο δημοσιογράφους του στο Α.Τ. Συντάγματος όπου, όπως καταγγέλλουν, αστυνομικός αφαίρεσε την κάμερα του οπερατέρ τα πλάνα που είχε προλάβει να τραβήξει. Τελικά αφέθησαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ