2014-05-12 14:24:04
Φωτογραφία για Τώρα για την Πάτρα: Γιατί ο Γιάννης Δημαράς χρειάζεται δεύτερη θητεία στο Δήμο
"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Εμείς ως παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» καταθέτουμε στους πολίτες την αυτοδιοικητική μας πρόταση και εμμένουμε σε αυτήν.

Το ερώτημα που τίθεται προ των εκλογών για το δήμο της Πάτρας εξακολουθεί να είναι ποιος θα διοικήσει την πόλη τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για να διοικήσει όμως την πόλη, πρέπει να έχει ορισμένα σταθερά χαρακτηριστικά, όπως αυτά που έχει ο Γιάννης Δημαράς. Θα πρέπει όλοι μας να διερωτηθούμε σε αυτές τις εκλογές:

1) ποιός είναι αυτός που έχει αποδείξει ότι είναι έντιμος,

2) ποιός είναι αυτός που ξεχρέωσε και νοικοκύρεψε τον Δήμο

3) ποιός συγκρούστηκε με τον κομματισμό και τα συμφέροντα και έσπασε όλα τα αποστήματα που απομυζούσαν τον Δήμο

4) ποιός είναι αυτός που αντιστάθηκε στο πελατειακό σύστημα που κατέστρεψε την τοπική αυτοδιοίκηση

5) ποιός είναι αυτός που σέβεται και το τελευταίο ευρώ των δημοτών.


Γι’ αυτό τον λόγο ζητάμε και πάλι την ψήφο των Πατρινών. Εμείς θεωρούμε ότι ο Γιάννης Δημαράς και η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» χρειάζεται μία δεύτερη θητεία, αφού στην πρώτη έβαλε τις βάσεις για να μπορέσει να υλοποιήσει την πρότασή του, σχετικά με την πόλη του αύριο.

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ζούμε σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από το Βατερλό των δημοσκοπήσεων, λόγω της ρευστότητας που επικρατεί στο εκλογικό σώμα και των βουβών μετρήσεων που δείχνουν ότι υπάρχει μια υποβόσκουσα αντιδραστική ψήφος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αρκετές εταιρείες δημοσκοπήσεων αρνούνται να κάνουν δημοσκοπήσεις για τον Δήμο της Πάτρας, καθώς ο κατακερματισμός των δυνάμεων και η πληθώρα των υποψηφιοτήτων, γιγαντώνουν το ενδεχόμενο του δημοσκοπικού λάθους.

Υπό αυτό το πρίσμα, λαμβάνουμε υπόψιν μας την δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, διατηρώντας ισχυρές όλες τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο αυτή απεικονίζει την πραγματικότητα και σε ποιο βαθμό, σε ένα τόσο ρευστό τοπίο.

Εμείς συνεχίζουμε τον προεκλογικό μας αγώνα σταθεροί στην αυτοδιοικητική πρόταση την οποία καταθέτουμε όλα αυτά τα χρόνια και το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί στην κάλπη."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ