2014-05-12 21:02:49
Φωτογραφία για Σοκ στη Μυτιλήνη με ανείπωτη τραγωδία σε κόντρες αυτοκινήτων και ακαριαίο θάνατο νεαρού οδηγού
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου, με ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας νεαρός 31 ετών.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο 31χρονος οδηγός συμμετείχε χθες το απόγευμα (11/5/2014) σε κόντρες αυτοκινήτων στην ευθεία από τη διασταύρωση της Αχλαδερής προς τις Αλυκές της Καλλονής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα, λόγω της ταχύτητας που είχε, να διαλυθεί ολοσχερώς.

Ο άτυχος οδηγός, ο οποίος κατάγεται από τη Γέρα, σκοτώθηκε ακαριαία, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αποκεφαλίστηκε. Οι συγγενείς του ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ήδη νεκρός.

Η τραγωδία έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, ενώ οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Ακολουθεί και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Χθες (11-05-2014) τα απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης στη Λέσβο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ