2014-05-14 14:49:08
Φωτογραφία για Δημοφιλείς οι ασφάλειες ζωής για φορείς του AIDS στη Βρετανία
Περίπου το 70% των αιτήσεων για ασφάλεια ζωής οροθετικών ατόμων γίνονται πλέον σε συνδυασμό με ενυπόθηκα δάνεια, σύμφωνα με... τη βρετανική συμβουλευτική εταιρεία για θέματα οικονομίας και υγείαςUnusual Risks.

H εταιρεία, η οποία διεξήγαγε την πλέον εκτενή της έρευνα για τις οικονομικές ανάγκες της κοινότητας των φορέων του AIDS, συμπέρανε επίσης ότι το 30% των αιτήσεων για ασφάλεια ζωής αφορούν την κάλυψη της οικογένειας των φορέων ή ασθενών.

Ο Chris Morgan, διευθυντής μάρκετινγκ της Unsual Risks, σχολίασε: «Κάθε εβδομάδα επικοινωνούν μαζί μου οροθετικοί άνθρωποι που ακόμη δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν αίτηση για ασφάλεια ζωής και ενυπόθηκα δάνεια χωρίς φόβο ότι θα πέσουν θύματα διακρίσεων».

Η βρετανική εταιρεία πρόσθεσε ότι το ποσοστό των ασφαλισμένων οροθετικών ανέρχεται πλέον στο 23%, ενώ το 58% όσων έχουν συμβόλαιο ζωής το απέκτησαν μετά τη θέσπιση των ειδικών προϊόντων ζωής για οροθετικούς και ασθενείς του έιτζ τον Μάιο του 2009.

Τέτοια προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρουν οι εταιρείες Prudential, Liverpool Victoria, Bright Grey, Scottish Provident, Zurich και Aviva. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ