2014-05-14 22:22:17
Φωτογραφία για ΜΑΝΘΑΤΗΣ : ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ...
Στο καλό ποδόσφαιρο όλης της σεζόν που απέδωσαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στάθηκε σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» ο εκ των κορυφαίων όλη της χρονιάς του τμήματος κάτω των 17 ετών, Γιώργος Μανθάτης.

Ο δεξιοπόδαρος μέσος των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του σχολίασε αρχικά το Final 4 που έγινε στο Αγρίνιο, τονίζοντας:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε πολύ άγχος γιατί χωρίς τη νίκη δεν παίρναμε το εισιτήριο για τον τελικό και αυτό φάνηκε γιατί οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν κλειστές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι και εκεί σταθήκαμε εμείς πιο τυχεροί.

Με την Ξάνθη το ματς ήταν χωρίς άγχος, αλλά με περισσότερη πίεση για εμάς αφού βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ και μάλιστα δυο φόρες, παρ’ όλα αυτά δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και το καταφέραμε αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ομάδας μας στα κόρνερ και το παιχνίδι χάθηκε μέσα από τα χέρια μας. Στην ουσία αυτοκτονήσαμε».


Όσον αφορά για το αν η ομάδα ήταν η καλύτερη όλης της σεζόν με το ποδόσφαιρο που έπαιξε: «Το να τερματίζεις στο Νότιο όμιλο με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο νομίζω τα λέει όλα. Ήμασταν καλύτεροι και αυτό το αποδείξαμε όλη τη χρονιά. Δυστυχώς όλα κρίθηκαν στους τελευταίους δύο αγώνες, ιδιαίτερα με την Ξάνθη δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε. Δυστυχώς στο Final 4 η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

Για τον εαυτό του ο μικρός που πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά, δήλωσε: «Ομολογώ ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για εμένα. Είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου γιατί οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς. Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη, καθώς θα έχω το άγχος των πανελλαδικών. Όσο για το μέλλον θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω ισάξια και ίσως και καλύτερα στην ομάδα των Νέων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ