2014-05-14 22:15:04
Φωτογραφία για Tρομακτικά λεπτή: Δείτε την Tori Spelling πιο καταβεβλημένη από ποτέ
Eίναι ένα αρκετά ταλαιπωρημένο κορίτσι, καθώς εκεί που της πήγαιναν όλα... μέλι, γεννούσε τα παιδάκια της και είχε τον αντρούλη της πάντα στο πλευρό της, όλα ήρθαν τούμπα, οι απιστίες του βγήκαν στη φόρα και τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Tori Spelling η οποία τον τελευταίο καιρό πρσοπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της έπειτα από τον χωρισμό της με τον Dean McDermott. Η διάσημη ηθοποιός ωστόσο, και παρόλες τις προσπάθειές της, μάλλον δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τη συνέλαβε μαζί με τα 2 από τα 4 παιδιά της σε οικογενειακή βόλτα, και πραγματικά η όψη της ήταν σοκαριστική. Πιο λεπτή από ποτέ, σε ανησυχητικό επίπεδο, με τα κόκαλά της να πετάγονται από παντού, και με πάνλευκη επιδερμίδα, και δεν το εννοούμε με την καλή έννοια, φαινόταν ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, κυρίως με τη διατροφή, αλλά υποθέτουμε και με αρκετά άλλα.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι και λίγο να αλλάζει η ζωή σου έπειτα από πολλά χρόνια σταθερότητας και οικογενειακής γαλήνης, αλλά ελπίζουμε σύντομα να ορθοποδήσει. Της το ευχόμαστε τουλάχιστον Πηγή: queen
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ