2012-04-22 23:39:30
Φωτογραφία για ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΙΣ 8/5 ΜΕ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ... ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΒΙΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στις 8 Μαΐου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", θα σηκώσει στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την κούπα του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός και προσκεκλημένος του θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα στον Λάζοβιτς Ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα του στις 8 Μαΐου και επίσημος προσκεκλημένος του θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι. Το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, όπως πάντα και οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να καλέσουν μια αδελφοποιημένη ομάδα, όπως είναι οι Σέρβοι.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος, λένε πως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στον 21χρονο μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Τον διεθνή μέσο φέρεται να έχει τσεκάρει αρκετές φορές ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ σενάρια κάνουν λόγο και για επαφές σε αρχικό στάδιο. Με 21 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα ο Λάζοβιτς έχει μπει στο στόχαστρο ιταλικών και αγγλικών ομάδων, η τιμή του ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο αν το ενδιαφέρον επισημοποιηθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ