2014-05-16 06:58:06
Φωτογραφία για Πάφος: Συλλήψεις για εκρήξεις σε υποστατικά
Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 24, 20 , 20 και 22 ετών με δικαστικά εντάλματα, προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου, στις 5:40 το πρωί της 20ης Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις σε δυο υποστατικά στη Γεροσκήπου και, συγκεκριμένα, στο οίκημα του Λαογραφικού Ομίλου Γεροσκήπου και του Θεατρικού Εργαστηρίου Γεροσκήπου.

Στη σκηνή σύμφωνα με την Αστυνομία μετέβησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, καθώς και ο πυροτεχνουργός, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι εκρήξεις οφείλονταν σε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν ζημιές στα δύο υποστατικά, καθώς και σε γυάλινες προθήκες παρακείμενων καταστημάτων. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, που διαμένουν στη Γεροσκήπου, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ