2014-05-22 16:12:10
Φωτογραφία για Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ... «ΠΕΙΣΜΩΜΕΝΟ» ΣΠΑΝΟΥΛΗ
Αν και ζει στον ρυθμό των δημοτικών εκλογών, όντας στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», ο Σταύρος Ελληνιάδης δεν γίνεται να μη δει το ματς του Ολυμπιακού απόψε με τον Παναθηναϊκό. Πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και ας μην ήταν στο τιμ των ερυθρόλευκων, ενώ όποτε μπορεί δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ για να τη δει από κοντά.

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Σπανούλης που είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας μοιάζει να είναι πολύ φρέσκος τη δεδομένη στιγμή» ήταν τα πρώτα λόγια του Ελληνιάδη στον «Γαύρο» για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολυφωνία στην επίθεση κάτι που έδειξε και με τον Πανιώνιο, όπου τα πήγε αρκετά θετικά παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Αν βρει λύσεις στην επίθεση στο ΟΑΚΑ, δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αλλαγή των σκριν του Παναθηναϊκού, και δεν χάσει τα ριμπάουντ, η αίσθησή μου είναι πως θα μπορέσει να κάνει το μπρέικ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα».


Ο παλαίμαχος παίκτης του Θρύλου μίλησε για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων λέγοντας: «Ο Σπανούλης είναι πολύ πεισμωμένος κάτι που απέδειξε και ο τρόπος που κέρδισε ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο. Νομίζω πως αυτό το σουτ θα τινάξει ακόμα παραπάνω την ψυχολογία του, αν και έχει δείξει πως όταν υπάρχει ντέρμπι αυτός δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη στις πιο κρίσιμες φάσεις» ενώ στάθηκε και στον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας:

«Με τον ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι πως δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, έχει όμως με το μέρος του την παράδοση των αγώνων στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πρόβλημα με τα μεγάλα κορμιά που διαθέτει σε συνδυασμό με την αθλητικότητά τους από την οποία τα δύο τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει αβαντάζ στην έδρα του.

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει, εξάλλου το πλεονέκτημα είχε χαθεί από την αρχή της σεζόν και ήθελε μία νίκη στο ΟΑΚΑ για να έχει ελπίδες. Τώρα όμως μπορεί να το κάνει αυτό και είμαι σίγουρος πως στο ΣΕΦ δεν πρόκειται να ηττηθεί με τίποτα αφού είναι πολύ δυνατός».

Τέλος, ο Ελληνιάδης έδωσε και την… ευχή του στους «γκρι» αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι: «Εύχομαι η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της και να αποδώσει δικαιοσύνη απόψε και μόνο. Γνωρίζουμε πως πριν από αυτά τα παιχνίδια υπάρχει μια παραφιλολογία, όμως αυτοί ας κάνουν τη δουλειά τους και να κερδίσει ο καλύτερος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ