2014-05-24 11:00:15
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ... ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ!
Με την ομάδα των All Stars της UEFA αγωνίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ σε παιχνίδι που έγινε στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και εάν περάσουν, όπως απεδειξε και ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, που έπαιξε με τους All Stars της UEFA σε ματς κόντρα σε ομάδα την οποία απάρτιζαν κυρίως Πορτογάλοι παλαίμαχοι διεθνείς.

Στην ομάδα του παλιού άσου του Ολυμπιακού ήταν βετεράνοι της Ρεάλ και άλλοι Ευρωπαίοι. Τελικά όμως ηττήθηκε με σκορ 14-11 από τους αντιπάλους της. Για την ακρίβεια ο Καρεμπέ είχε στο πλευρό του παίκτες όπως οι Ιέρο, Τζορκαέφ, Πιρές, Μιγιάτοβιτς και Λάουντρουπ.

Άλλα ονόματα ήταν αυτά των Καναβάρο, Φαν Χόιντονκ και ΜακMάναμαν.

Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους τους με την ομάδα να φέρει την επωνυμία 'Εθνική' ήταν μεταξύ άλλων οι Μπαΐα, Καφού, Κόουτο, Σόουζα, Φίγκο, Ρουί Κόστα, Μπόα Μόρτε, Μανίσε, Ντέκο και Νούνο Γκόμες.

Ο Πάουλο Φούτρε ήταν τεχνικός της 'Εθνικής' και ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο των All Stars. Το ματς που διεξήχθη στην Λισαβόνα έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον μεγάλο ισπανικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ