2014-05-24 13:14:10
Φωτογραφία για Αντζελίνα Τζολί: Ακόμα πιο αδύνατη σε μία εβδομάδα!
Μέσα σε μόλις 6 μέρες, η Αντζελίνα Τζολί αδυνάτισε ακόμα περισσότερο! Η νέα εικόνα της είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι δεν κυκλοφορούν άδικα οι φήμες για νευρική ανορεξία.

Η ίδια δεν σχολιάσει ποτέ τις φήμες ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, ακόμα κι αν οι εικόνες της εξαιρετικά αδύνατης φιγούρας της ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Το διαδίκτυο έχει αναγάγει σε αγαπημένο του θέμα τη σχεδόν σκελετωμένη Αντζελίνα Τζολί.

Κάποιες φορές η επιλογή των ρούχων της τη βοηθάει στο να μη φαίνεται η κατάστασή του κορμιού της σε όλο το...μεγαλείο της. Η εμφάνισή της, όμως, στις 20 Μαίου, στο Λος Άντζελες, για τη συνέντευξη τύπου της ταινίας Maleficent, αποκάλυψε όσα θα ήθελε να κρύψει.

Το μαύρο φόρεμα με τις δαντελένιες λεπτομέρειες στους ώμους, ήταν τόσο κοντό όσο χρειαζόταν για να φανεί η νέα απώλεια κιλών της ηθοποιού.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την κοινή της εμφάνιση με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος τη συνόδευσε σε εκδήλωση για την ταινία στη Νέα Υόρκη, στις 14 Μαίου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι οι τελευταίες εικόνες της Αντζελίνα, στις 20 Μαίου στο Λος Άντζελες. Τα γόνατά της είναι σοκαριστικά αδύνατα, καθώς και τα χέρια της είναι εμφανώς αποστεωμένα. Τα μεγαλύτερα sites του κόσμου, όπως το DailyMail ανάρτησαν τις φωτογραφίες:

Η διαφορά μόλις σε μία εβδομάδα είναι εμφανέστατη, αλλά η Αντζελίνα Τζολί δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαχειριστεί την κατάστασή της.

Πηγή: thetoc
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ