2014-05-25 13:31:42
Φωτογραφία για Tσίπρας: Να διώξουμε τον χειμώνα των μνημονίων - Σαμαράς: Ημέρα δημοκρατίας η σημερινή
Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έστειλε ο πρωθυπουργός από την Πύλο. Στις 9:41 έφτασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. "Σήμερα είναι ημέρα δημοκρατίας, ημέρα ενότητας, για να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια, να πάμε την Ελλάδα μπροστά", τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο, Μεσσηνίας.

«Να διώξουμε τον χειμώνα των μνημονίων», το μήνυμα του κ. Τσίπρα

Ενώ στις 9:51 έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό κέντρο και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Αναφορά έκανε ο κ. Τσίπρας στον καλό καιρό, ενώ έκανε έκκληση στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες. «Σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, ζεστή, καλοκαιρινή. Αξίζει τον κόπο να σπαταλήσουμε λίγο από τον χρόνο και να έρθουμε να ψηφίζουμε, ειδικότερα οι νέοι», επεσήμανε. «Μόνο έτσι μπορούμε να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι τι στην πατρίδα μας, να διώξουμε τον χειμώνα των μνημονίων», τόνισε. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.


Καμμένος: Σημαντική η ψήφος για την κατεύθυνση του τόπου

"Το μήνυμα αυτό δεν έχει μόνο το ρόλο της κατακραυγής ή της άρνησης. Έχει το ρόλο της κατεύθυνσης που πρέπει να πάρει ο τόπος", δήλωσε ο Πάνος Καμένος, πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

"Επειδή πολλοί βάζουν διλήμματα σήμερα, για να ψηφιστούν δύο κόμματα, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τους λέμε ότι η ψήφος τους έχει μεγάλη σημασία για το αύριο της πατρίδας μας, για το αύριο των παιδιών μας, για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο τόπος", τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής

Στις 7.45 το πρωί ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο 391ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 94ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Κρήτης 88, και αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους. Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν στελέχη και μέλη της Ν.Δ. Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος Βάκης Φραντζής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οι πρώην περιφερειάρχες Δημήτρης Πανοζάχος, Ανδρέας Λεούδης κ.α. Ηταν εκεί και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που έχει αποχωρήσει από τη Ν.Δ., έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Πηγή: kathimerini
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ