2014-05-30 12:42:13
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ... ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ!
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Α1 Μπάσκετ, με τη βελτίωση να είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Οι «πράσινοι» καλούνται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη σειρά των φετινών τελικών του πρωταθλήματος, το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου να φύγουν με τη νίκη από το ΣΕΦ και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών, πράγμα που μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν κρίνοντας από το ύφος των δηλώσεών τους που δείχνει την απογοήτευσή τους.

Οι παίκτες του Αλβέρτη ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και άπαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως για μπορέσουν να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να παίξουν τον τίτλο στην έδρα τους, θα πρέπει να παρουσιαστούν όχι απλώς βελτιωμένοι στον αγώνα της Κυριακής, αλλά... μεταλλαγμένοι.

Ο Έλληνας τεχνικός των "πράσινων" έχει στραμμένη την προσοχή του στον Ματσιούλις, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) από το ΟΑΚΑ. Ο Λιθουανός θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς με τους ερυθρολεύκους, αλλά για την ώρα είναι αμφίβολος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ