2014-06-03 13:10:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζει τραυματική την εμπειρία του από την Παναχαϊκή
Για την προσπάθειά του να απεμπλακεί από την Παναχαϊκή μίλησε στην ιστοσελίδα "infootball.gr" ο Αλέξης Κούγιας. Το συγκεκριμένο μέσο αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του Ερασιτέχνη Αιγάλεω, κάτι που επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας, λέγοντας:

"Είναι κάτι που σκέφτομαι και με ενδιαφέρει! Άλλωστε, δεν κρύβω ότι στο Αιγάλεω έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές τη δεκαετία του '80. Έχω ωραίες αναμνήσεις! Ωστόσο, καταλαβαίνετε ότι η θέση μου είναι δύσκολη, αφού είμαι ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής".

Σε ό,τι αφορά στους Αχαιούς, ο Κούγιας είπε: "Αυτή τη στιγμή, εκτός από τις υποθέσεις που χειρίζομαι, με απασχολεί πως θα απεμπλακώ από την Παναχαϊκή, με την οποία η επαφή μου ήταν τραυματική! Παρά το γεγονός ότι όταν την ανέλαβα την έσωσα από υποβιβασμό στη Δ' Εθνική, την εξυγίανα οικονομικά και την ανέβασα στη football league, έχω φτάσει στο σημείο να μην μου κάνει καθόλου κέφι να ασχοληθώ με αυτή την ομάδα! Εδώ και τρεις μήνες έχω βάλει πωλητήριο, κανείς όμως δεν ασχολείται. Θα εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως βρεθεί κάποιος αγοραστής".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ