2014-06-13 22:20:08
Φωτογραφία για Μαριάντα Πιερίδη: Χώρισε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της;
Μια σειρά από αινιγματικές δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη στις τηλεοπτικές κάμερες πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη.

Όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί με τον πατέρα του παιδιού της, η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Όχι, όχι! Εντάξει, δεν...», ενώ για το αν ο ερχομός του παιδιού έφερε δυσκολίες στη σχέση τους, εκείνη είπε: «Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι αποκλειστικά με το μωράκι. Όλοι έχουμε πιεστεί λίγο, αλλά όλα ξεπερνιούνται». Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν ευθέως την τραγουδίστρια αν έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, εκείνη απάντησε: «Τι λες παιδί μου; Ας μην προχωρήσουμε στα πολύ προσωπικά. Θα τα πούμε άλλη φορά».

Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκαλύπτει στο Yupiii: «Η Μαριάντα και ο Νέστορας πέρασαν -και περνούν- μια δύσκολη φάση στη σχέση τους. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά μετά τη γέννηση του παιδιού δεν φάνηκε να τα ξεπερνούν. Πάντως, ό,τι κι αν γίνει μεταξύ τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις τους θα παραμείνουν άριστες για χάρη του γιου τους, τον οποίο υπεραγαπούν και οι δυο».

Δες το απόσπασμα των δηλώσεων της Μαριάντας Πιερίδη:

Πηγή: yupiii
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ