2014-06-14 07:30:06
Φωτογραφία για Ξαφνικό το αντίο του Βρετανού κωμικού Ρικ Μαγιάλ στα 56 του χρόνια
Εκπρόσωπος της οικογένειας του εκλιπόντος δήλωσε: «Είναι ένα τρομερό σοκ. Το μόνο που γνωρίζουμε σ' αυτή τη φάση είναι ότι ο Ρικ πέθανε στο σπίτι του. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του, από τους χιλιάδες θαυμαστές του Ρικ μέχρι τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του και τον γνώριζαν και ως άνθρωπο, όχι μόνο ως ηθοποιό. Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων και πάντα για το καλύτερο».

Ένας στενός φίλος του Μαγιάλ, o 62χρονος Πίτερ Ρίτσαρντσον, δήλωσε: «Είχε μία υπέροχη οικογένεια, ήταν πολύ στοργικός πατέρας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Ρικ είχε μια πολύ ευτυχισμένη ζωή».

Η σύζυγoς του ηθοποιού, η 58χρονη μακιγιέζ Μπάρμπαρα Ρόμπιν, είπε ότι ο άντρας της είχε μία δυνατή καρδιά «Δεν νομίζω ότι υπέστη έμφραγμα, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα, μέχρι να βγει η ιατροδικαστική έκθεση».

Μαζί με τον Μαγιάλ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρόζι, 28 ετών, τη Σίντνεϊ, 26 ετών, και την Μπόνι, 18 ετών.

Ο Μαγιάλ, όπως αναφέρει το protothema.gr, έγινε γνωστός τη δεκαετία του '80, μέσα από την τηλεοπτική σειρά "The Comic Strip Presents".

Όμως, η αναγνώριση ήρθε λίγα χρόνια μετά, όταν συνεργάστηκε με τον Ρόουαν Άτκινσον, γνωστό σε όλους ως Μίστερ Μπιν, στο "Blackadder", σκορπίζοντας άφθονο γέλιο.

Η "Daily Mail" δημοσίευσε τις τελευταίες φωτογραφίες του ηθοποιού. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μαγιάλ, που έβγαλε βόλτα το σκύλο του, μία ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
attacktv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ