2014-06-19 08:00:13
Φωτογραφία για Διεθνές φεστιβάλ Γυμναστικής, στη μνήμη της Άννας Πολλάτου
Το «διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής για όλους» που θα διεξαχθεί για 26η χρονιά στην Κεφαλονιά αλλάζει και μετονομάζεται σε «Φεστιβάλ Άννα Πολλάτου», στη μνήμη της αδικοχαμένης πρωταθλήτριας της ρυθμικής που «έσβησε» στην άσφαλτο τον περασμένο μήνα.

Το νησί δεν ξεχνά την αθλήτρια που τίμησε την ιδιαίτερη πατρίδα της και όχι μόνο από μικρή ηλικία, ξεκινώντας το πρώτα της βήματα από τον διοργανωτή σύλλογο του φετιβάλ Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά».

Φέτος οι αγώνες, που θα διεξαχθούν από 26 μέχρι 29 Ιουνίου, θα έχουν την επίσημη αναγνώριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), ενώ το παρών θα δώσουν περίπου 2.000 αθλούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Κεφαλονιάς, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά». Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου την Πέμπτη 26 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου.

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι προπονήτριες Μποζένα Μπασιαρδή και Ελένη Δαρδαμάνη.
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ