2014-06-19 12:38:08
Φωτογραφία για Εμπαίζουν πολίτες στη Πάτρα που ζητούν διακανονισμό στη ΔΕΗ - Επιβάλουν αυθαίρετα λιγότερες και μεγαλύτερες δόσεις
Κάποιοι στη ΔΕΗ της Πάτρας φαίνεται πως παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο. Αυτό προκύπτει μετά από αναφορές-καταγγελίες πολιτών που... προσφεύγουν για διακανονισμό των χρεών τους στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων.

Οταν πηγαίνει κάποιος να κάνει διακανονισμό στα γραφεία της ΔΕΗ Πάτρας, του αποκρύπτουν ότι έχει τη δυνατότητα για περισσότερες δόσεις, μεγαλύτερης διάρκειας και άρα μικρότερης δόσης. Αντί για δόσεις σε διάρκεια 16 μηνών, χωρίζουν το ποσό σε 8 δόσεις, υποχρεώνοντας έτσι τους πολίτες να αποπληρώνουν τις οφειλές τους σε λιγότερο χρόνο, με μεγαλύτερες δόσεις, ζητώντας παράλληλα την καταβολή της πρώτης άμεσα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ένας πολίτης ζητήσει τηλεφωνικά τον διακανονισμό των οφειλών του στο 11770 ενημερώνεται ότι έχει τη δυνατότητα περισσότερων δόσεων και άρα μικρότερου ποσού, χωρίς την υποχρέωση της άμεσης καταβολής της πρώτης δόσης.

Αναφορές-καταγγελίες κάνουν, επίσης, λόγο για άρνηση από μέρους των υπαλλήλων, να δώσουν γραπτώς τους όρους του διακανονισμού, απαγορεύοντας έτσι στους πολίτες να προσφύγουν στον Συνήγορο του Πολίτη ή σε όποια άλλη αρχή, ζητώντας καλύτερους όρους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ