2014-06-19 13:15:07
Φωτογραφία για Δ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ (VIDEO)
Γόνιμες χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, τις εσωκομματικές διεργασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη δυο μόλις εικοσιτετράωρα πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο κ. Στρατούλης είπε πως κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Είπε πως τα θέματα που κουβεντιάζονται δεν αφορούν το πρόσωπο και τη διαδρομή του, αλλά τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν από δω και πέρα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος «για ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και για μια κυβέρνηση της αριστεράς».

Στον απόηχο του κειμένου των «58» αλλά και της δημοσίευσης κειμένου πολιτικής παρέμβασης από τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο κ. Στρατούλης είπε πως είναι «εντελώς συνηθισμένο» να κατατίθενται απόψεις πριν τη συνεδρίαση των οργάνων προκειμένου να βοηθήσουν στο διάλογο.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα δημοκρατικό που συζητά τα πάντα και σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων. Χαρακτήρισε μάλιστα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πολιτικά νεκροταφεία» όπου όποιος εκφράσει άλλη άποψη διαγράφεται.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ