2014-06-24 13:25:07
Φωτογραφία για Απίστευτο συμβάν σε χωριό της Ξάνθης! Ζευγάρι έπαιζε τον... γιατρό έξω από ιατρείο!
-Έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του χωριού και το έβαλαν στα πόδια το βράδυ της Δευτέρας.

Τον... γιατρό έπαιζε ένα νεαρό ζευγάρι ενηλίκων έξω από το αγροτικό ιατρείο του οικισμού της Διομήδειας Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας, όπως διαβάζουμε στο thrakitoday.com.

Το ζευγάρι επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις ακριβώς μπροστά στην είσοδο του αγροτικού ιατρείου, το οποίο βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία του χωριού στην ίδια κτιριακή εγκατάσταση με αυτή της τοπικής κοινότητας. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως πρόκειται για ένα σημείο το οποίο δεν φωτίζεται ενώ μπροστά από την είσοδο του ιατρείου έχει τοποθετηθεί παγκάκι για την εξυπηρέτηση των ασθενών που αναμένουν καθημερινά να εξεταστούν.

Το ζευγάρι επέλεξε το εν λόγω σημείο για να συνουσιασθεί ενώ αμέσως μόλις έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς κατοίκους της περιοχής, το έβαλαν στα πόδια. Οι δυο τους εθεάθησαν ημίγυμνοι και φαίνεται πως δεν κατάγονται από τη γύρω περιοχή ενώ, αφού πρώτα ντύθηκαν, αποχώρησαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει στην Κεντρική Πλατεία.

Πρόκειται για έναν χώρο που στο παρελθόν έχει αξιοποιηθεί για αντίστοιχες ενέργειες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων νεαρά παιδιά βρίσκονταν ακόμη στην Πλατεία του χωριού, λίγα μέτρα παραπέρα. Παρά τις επισημάνσεις των κατοίκων ο χώρος παραμένει κακοφωτισμένος ενώ πριν από μερικές εβδομάδες το εν λόγω ιατρείο έπεσε θύμα διάρρηξης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ