2014-06-24 13:55:41
Φωτογραφία για Ετοιμάζουν... διαμαρτυρία στους πρώην Υπουργούς και Υφυπουργούς οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου
Παρέμβαση στην εκδήλωση που διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα για τον εορτασμό των 50 χρόνων του Πανεπιστημίου Πατρών, αναμένεται να κάνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του εκπαιδευτικού ιδρύματος, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Ανδρέας Βασιλάκης, το απόγευμα της Παρασκευής οπότε και είναι προγραμματισμένη η ενότητα στην οποία θα μιλήσουν πρώην Υπουργοί και Υφυπουργοί Παιδείας για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, οι εργαζόμενοι θα μεταβούν στο χώρο ώστε να διαμαρτυρηθούν αλλά και να συζητήσουν μαζί τους, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τον Γενικό Γραμματέα κ. Διδασκάλου να τους δέχεται και να συζητά μαζί τους για το θέμα, λέγοντας πως το θέμα αφορά αποκλειστικά το κεντρικό κράτος και πως ήδη έχει δοθεί παράταση για όσους έληξε το καθεστώς διαθεσιμότητας ώστε όλοι να μπορούν και να έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στην προκήρυξη που ήδη βρίσκεται στον "αέρα".


Να σημειωθεί πως η τελευταία ενότητα στην οποία θα συμμετάσχουν, εκτός απροόπτου πρώην υπουργοί και υφυπουργοί, θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. της Παρασκευής με συντονιστή τον Χ. Γαβρά, καθηγητή Ιατρικής Πανεπιστημίου Βοστώνης και πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αναμένεται, δε, να συμμετάσχουν οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί Παιδείας, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Σουφλιάς, Απόστολος Κακλαμάνης, Γεράσιμος Αρσένης, Μαριέτα Γιαννάκου, Άννα Διαμαντοπούλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ